İşte Şahsiyet dizisinin 2. sezon oyuncuları! Bomba isimler!

Haluk Bilginer'e Emmy ödülü kazandıran 'Şahsiyet' dizisinin ikinci sezonu için çekimler başlıyor. Şahsiyet dizisinin yeni sezonu ne zaman yayınlanacak? Şahsiyet dizisi ne zaman yayınlanacak? Şahsiyet dizisinin konusu ne? Şahsiyet dizisi kaç sezon? Şahsiyet dizisi kaç bölüm? Haluk Bilginer kim?

12 bölümden oluşan Ay Yapım ve Puhu'nun ortak imzalı 'Şahsiyet' dizisi, 2. sezon için önümüzdeki ay çekimlere başlanılacağını duyurdu...

İLGİLİ İÇERİK

Emmy ödülüne layık görülerek Türk dizi sektörünü gururlandıran 'Şahsiyet' dizisinde; Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal gibi önemli isimler yer alıyordu. 

22-12/12/3-1670852445.jpg

2. sezonda neler olacak? Yeni oyuncular kimler?

Onur Saylak ve Hakan Günday kaleminden çıkan dizide, gelen bilgilere göre bu sezon Agah Beyoğlu ve Avustralya’dan dönen kızı Zuhal Beyoğlu’nun dünyası işlenecek. Polis rolü bu kez dizide yer almayacak ancak Cansu Dere’nin hayat verdiği “Nevra Elmas”ı finalde sürpriz bir şekilde diziye dahil olacağı öğrenildi.

İLGİLİ İÇERİK

Dizinin yeni sezonunda ise İlker Aksum, Nergis Öztürk, Ahmet Mümtaz Taylan ve Recep Usta rol alacak.

İLGİLİ İÇERİK

22-12/12/2-1670852347.jpg

Görsel kalitesi ve etkileyici hikayesiyle büyük bir kitleye ulaşan 'Şahsiyet' dizisinin Disney Plus'da yayınlanacak yeni sezonu ise şimdiden merak uyandırdı... 

Şahsiyet'in konusu ne?

Emekli bir adliye memuru olan Agâh Beyoğlu, İstanbul’un en kalabalık ve hareketli semti Beyoğlu’nda yalnız ve münzevi bir yaşam sürdürmektedir. Kızı yurtdışında yaşamakta, eşi ise yıllar önce vefat etmiştir.

İLGİLİ İÇERİK


Agâh’ın bu tekdüze yaşantısı, kendisine konan Alzheimer Başlangıcı teşhisiyle altüst olur. Hastalığından ötürü er geç bütün anılarını unutacaktır. Bu gerçek karşısında başta bocalasa da Agâh, unutmanın bir fırsat olduğunu fark eder. Yıllardır planladığı ancak sürekli ertelediği bir cinayeti işlemek için bir fırsat! Nasıl olsa işleyeceği bu suçu gelecekte hatırlamayacak, hatırlamayacağı için de vicdan azabı çekmeyecektir.

İLGİLİ İÇERİK


Bunun yanında cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra, üzerindeki baskılar yüzünden istifanın eşiğine gelmiştir. Ancak Agâh’ın aldığı cinayet kararı, Nevra’nın hayatını da tamamen değiştirecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin