İtalya'da büyük ilgi gören Can Yaman Sandokan dizisi ile hayranlarına kavuşacak!

Son dönemlerin yükselen ismi yurt dışı projesinde yer alacak.

Merve Mutlu
22 Aralık 2020 - 13:05
Gündem

Türkiye'de ünü hızla yayılan ve art arda Gönül İşleri, İnadına Aşk, Dolunay, Erkenci Kuş ve Bay Yanlış projelerinde yer alan oyuncu Can Yaman'ın İtalya'daki şöhreti her geçen gün artıyor. Türkiye'de gördüğü ilgiden de fazla ilgi ile karşılaşan Yaman, orada da projelerle el sıkışıyor.

20-12/22/yaman.jpg

İtalya'da daha önce bir reklam için anlaşma imzalayan Yaman şimdi de bir dizi projesi için anlaştı. Ünlü oyuncu İtalya'nın önde gelen yapım şirketlerinden Luxvide'nin sahibi Luca Bernabei ile "Sandokan" projesinin başrolü için anlaştı. Duyurusu bugün İtalya'da yapılan proje,
İtalya'nın ünlü radyo istasyonu RTL'ye Can Yaman'la beraber konuk olan yapımcısı Luca Bernabei projeyi ilk kez açıkladı. Ünlü yapımcı "Can Yaman'ı birçok teklif arasından aldığımız için çok mutluyuz" dedi.

İtalya'da büyük ilgi gören Can Yaman Sandokan dizisi ile hayranlarına kavuşacak!

20-12/22/can.jpg

Sandokan dizisinin çekimleri 2021 yılının ekim ayında başlayacak. Öncesinde ünlü oyuncu sıkı bir hazırlık kampına girecek. İtalyan halkının bir döneme damga vuran Sandokan karakteri böylece Can Yaman'la yeniden hayat bulacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin