İtalya'nın Oscar adayı filmi The Hand of God Netflix'te! Konusu, fragmanı

94. Oscar Ödülleri'nde İtalya'nın resmi adayı olan "The Hand of God" Netflix izleyicisiyle buluştu! È stata la mano di Dio konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu...

94. Oscar Ödülleri'nde En İyi Uluslararası Film dalında İtalya'nın resmi adayı olan "The Hand of God" Netflix izleyicisiyle buluştu!

Oscar ödüllü senarist ve yönetmen Paolo Sorrentino'nun (Il Divo, Muhteşem Güzellik, The Young Pope) 1980'li yıllarda çalkantılı bir dönemden geçen Napoli'de Fabietto Schisa adlı bir gencin öyküsünü anlattığı ödüllü film 15 Aralık 2021 Çarşamba tarihinde Netflix platformuna eklendi.

Venedik Film Festivali'nde Jüri Büyük Ödülü dâhil iki ödül alan ve orijinal ismi "È stata la mano di Dio" olan kişisel yetişkinliğe geçiş öyküsü 2 saat 10 dakika süreye sahip.

"THE HAND OF GOD" KONUSU

The Hand of God kısaca; 1980'lerde Napoli'de futbola duyduğu sevginin peşinden giderken bir aile trajedisiyle sarsılan genç Fabietto'yu yönetmenliğe giden belirsiz ama parlak bir geleceğin beklemesini konu ediniyor.

Dünyaca ünlü efsane futbolcu Diego Maradona'nın Napoli'ye gelişi gibi keyifli sürprizlerle dolu olan The Hand of God'da beklenmedik bir trajedi de yaşanıyor. Kaderin üzerine düşen rolü oynamasıyla neşe ve keder iç içe geçerken Fabietto'nun geleceği de şekilleniyor.

Sorrentino bugüne kadarki en kişisel filmi için memleketine dönerek kadere, aileye, spora, sinemaya, aşka ve kayba dair bir öykü anlatıyor.

21-12/15/e-stata-la-mano-di-dio.jpeg

"THE HAND OF GOD" OYUNCULARI

Eylül 2020'de italya'nın Napoli kentinde çekimlerine başlanan filmin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

- Filippo Scotti (Fabietto Schisa)
- Toni Servillo (Saverio Schisa)
- Teresa Saponangelo (Maria Schisa)
- Luisa Ranieri (Patrizia)
- Massimiliano Gallo (Franco)
- Renato Carpentieri (Alfredo)
- Marlon Joubert (Marchino Schisa)
- Betti Pedrazzi (Baronessa Focale)
- Biagio Manna (Armando)
- Ciro Capano (Capuano)
- Enzo De Caro (San Gennaro)
- Sofya Gershevich (Yulia)
- Roberto Oliveri (Maurizio)
- Lino Musella (Marriettiello)
- Monica Nappo (Silvana)
- Carmen Pommella (Annarella)

21-12/15/the-hand-of-god-poster.jpeg

The Apartment yapımcılığında hazırlanan filmin Türkçe alt yazılı fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"The Hand of God" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin