ITV'nin yeni dizisi Beecham House'u tanıyalım!

ITV, Beecham House isimli yeni bir dönem dizisine sezon onayı verdi. Beecham House nasıl bir dizi, konusu ne?

Volkan Küçükel
20 Mart 2018 - 17:40
Gündem

ITV, hikayesi Hindistan'da geçen "Beecham House" isimli yeni bir dönem dizisine onay verdi.

Bend It Like Beckham (Hayatımın Çalımı Beckham) filminin yazar, yönetmen ve yapımcısı Gurinder Chadha ve yapım şirketi Bend It TV'nin arkasında olduğu dizinin ilk sezonu 6 bölümden oluşacak.

18-03/20/gurinder-chadha.jpg

Yazar kadrosunda Gurinder Chadha (Bend It Like Beckham, Viceroy's House, Bhaji On The Beach) ile birlikte Paul Mayeda Berges (Viceroy's House, The Mistress of Spices, What's Cooking?, Angus, Thongs and Perfect Snogging), Shahrukh Husain (In Custody) ve Victor Levin'i (Mad Men) bulunduran yapımın çekimlerine önümüzdeki sonbaharda başlanacak.

Bizleri 19. yüzyıl Delhi'sine götürecek dizinin 2019 senesi içinde izleyicilerle buluşması planlanıyor.

"BEECHAM HOUSE" DİZİSİNİN KONUSU

Beecham House'un hikayesinin detaylarına bakacak olursak;

Hikaye, yakışıklı ve duygusal bir eski asker John Beecham'ın ailesi için yeni yaşam başlangıcı ve tüccar olarak yeni atılım için egzotik bir orman ve el değmemiş yeşilliklerle çevrili bir konağı satın almasıyla başlar.

Zengin ve seçkin bir statüye sahip olan John, Doğu Hindistan Şirketi'ni idare ettiği dönemde birçok vurgun, şantaj ve suistimallere tanıklık etmiştir. Bu hayattan kaçmaya kararlı olan John, bölgenin ticaret topluluğunun saygın bir üyesi olma hedefiyle ilerlemektedir.

Ancak Beecham House'un görkemli ortamına rağmen John'un yaşamı belirsizlik içinde sürmektedir. Gelişi hizmetkarlar arasında bir tehlike ya da trajediden kaçtığı yönünde spekülasyon ve dedikodu yaratmıştır. Özellikle beraberinde yanık tenli bir çocuk ve iki Hintli bakıcı getirmesi çocuğun babası olabileceği ve bakıcılardan birinin de çocuğun annesi olabileceği yönünde söylentilerin dolaşmasına neden olacaktır. Konağı akraba ve arkadaşlarıyla doldurmasına rağmen Beecham'ın yaşadığı yerde hala komplo ve kötü niyetle hareket eden karanlık köşeler vardır.

John'un yakışıklı kardeşi Daniel ve annesinin de yanına gelmesi sonrasında bu isimlerin varlığı ve nüfuzu Delhi'de nasıl hissedilecektir?

Dizinin hikayesi aynı zamanda 1000 yıllık Babür hükümdarlığının sona erdiği ve İngilizlerin çeşitli bölgesel prenslikleri kendi uyduları halinde tutmayı ve istedikleri gibi yönlendirmeye başladığı döneme de ışık tutuyor.

18-03/20/viceroys-house-filmi.jpg

Bu projenin Gurinder Chadha'nın son filmi Viceroy's House'un izlerini takip ettiği söylenebilir. Hikayesi 1947 yılında geçen ve kadrosunda Hugh Bonneville ile Gillian Anderson'ı bulunduran film son İngiliz Valisi Lord Mountbatten'in Britanya Hindistanı'nın bağımsızlık sürecinin sorunsuz şekilde gerçekleşmesi için görevlendirilmesiyle gerçekleşen olayları konu ediniyor.

Caroline Levy'nin yapımcı olarak yer alıp uluslararası dağıtımını FremantleMedia International'ın üstleneceği Beecham House'un oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin