Servet Dizisi Korkmaz (Baran Bölükbaşı) kimdir?

Show Tv'nin iddialı yapımlarından olan Servet dizisi çekimlerine başladı. Dizide Korkmaz karakterine can verecek olan Baran Bölükbaşı kimdir?

Nurşah
20 Mart 2018 - 18:54
Yeni Bölüm

Servet dizisi Korkmaz karakterini canlandıracak oyuncu belli oldu! Baran Bölükbaşı kim? Baran Bölükbaşı hangi dizilerde oynadı? Servet dizisi Korkmaz nasıl bir karakter?

18-03/20/servet-dizi.jpg

Servet dizisi Korkmaz kim?

Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan Servet dizisinin karakterleri de açıklandı. Genç oyuncu Baran Bölükbaşı Korkmaz karakteri ile karşımızda olacak. Servet dizisi Korkmaz karakteri her daim güvenebileceğiniz bir yol arkadaşıdır. Dizide çocuk yetiştirme yurdunda büyüyen bir genç kız olan Ferah'ın (Bahar Şahin) en yakın arkadaşıdır Korkmaz. Korkmaz'ı her koşulda ayakta kalmasını bilen ve güçlü kişiliği ile izleyeceğiz.

18-03/20/baran-bolukbasi-3.jpeg

Baran Bölükbaşı kimdir?

Baran Bölükbaşı, ülkemizde yetişen genç yeteneklerden birisidir. 1994 senesinde İskenderun'da doğmuştur. 1.75 boyunda olan oyuncu, boğa burcudur. 10 yaşındayken babasının aldığı gitar ilerleyen senelerde lise hayatında kuracağı müzik grubu için büyük bir adım olacaktır. Antalya Replik Sanat Eğitim Kurumlarında oyunculuk eğitimi alan Baran Bölükbaşı, Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümü mezunudur.

Baran Bölükbaşı nasıl oyuncu oldu?

18-03/20/baran-bolukbasi-fikret.jpg

Çok küçük yaşlardan beri izlediği filmlerde ve dizilerde kendine taklit yapacak bir konu bulan Baran Büyükbaşı, yaşı ilerledikçe bu mesleği yapmak istediğine karar vermiş.

2017 senesinde yayınlanan Adı Efsane dizisi ile televizyon hayatına atılan Baran Büyükbaşı bu dizide Fikret karakterini canlandırdı. Dizide 17 yaşında bir lise öğrencisi olan Fikret karakterini oynarken çocukluk günlerine döndürdüğünü ve Adana'da yaşadığı günlerden esinlenerek Fiko'ya mahalleli tarzını böyle kazandırdığını açıkladı.

Sonrasında Sevda'nın Bahçesi isimli dizide boy gösteren Baran Büyükbaşı şu sıralar Show Tv'nin ilerleyen günlerde yayına girecek olan Servet dizisinde oynayacak.

18-03/20/baran-bolukbasi.jpeg

Servet dizisi fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin