Kadın dizisi Seyfullah (Rana Cabbar) kimdir?

Fox Tv'nin merakla takip edilen Kadın dizisine yeni bir karakter dahil oldu. Seyfullah karakteri ile ekranlara gelecek olan Rana Cabbar kimdir?

Nurşah
20 Mart 2018 - 19:23
Yeni Bölüm

Başrollerini Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı dizinin bu akşam ekranlara gelecek olan bölümünde sürpriz bir isim kadroya dahil oluyor. Seyfullah karakterini canlandıracak olan Rana Cabbar kimdir?

Kadın dizisi Seyfullah kimdir?

Fox Tv'nin ilgiyle izlenen dizisinin 20 Mart 2018 tarihinde yayına girecek olan 21. bölümünde yeni bir karakter ile tanışacağız. Seyfullah (Rana Cabbar) dizide Hikmet'in kayınpederini canlandıracak.

18-03/20/rana-cabbar.png

Rana Cabbar kimdir?

1945 senesinde İstanbul'da doğan Rana Cabbar, uzun yıllardır televizyon ve tiyatro dünyasında yer almaktadır.

Başta uzun seneler görev yaptığı ve birçok oyununda rol aldığı A.S.T. olmak üzere çeşitli tiyatrolarda ve filmlerde rol almıştır.

Hakkari'de bir Mevsim filminde muhtar, Şahmaran filminde Ali Dede, Adem ile Havva filminde Münir'in korumalarından Haydar ve Akrebin Yolculuğu filminde Kahya rollerini oynamıştır. Aşk-ı Memnu dizisinde Süleyman Efendi'yi canlandırmıştır.

18-03/20/rana-cabbar-1.jpg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin