Big Little Lies 2. sezondan ilk set fotoğrafı geldi!

HBO kanalının bol ödüllü dizisi Big Little Lies'ın 2. sezonundan gelen set fotoğrafı yeni sezon çekimlerinin başladığını müjdeliyor. Peki, Big Little Lies 2. sezon ne zaman başlayacak?

Volkan Küçükel
20 Mart 2018 - 20:42
Gündem

Büyük yalancılar geri dönüyor! HBO'nun yeni sezonuyla geri dönmeye hazırlanan ödüllü dizisi "Big Little Lies"ta Renata Klein karakterine hayat veren aktris Laura Dern, Instagram hesabından yeni sezona dair bir set fotoğrafı paylaştı.

BIG LITTLE LIES 2. SEZON ÇEKİMLERİ BAŞLADI!

Dern paylaştığı fotoğrafta rol arkadaşı Reese Witherspoon ile birlikte Seaside Kafeteryası'nda otururken görünüyor.

Oyuncu bu fotoğrafın altına "Madeline ve Renata geri dönüyor. #BLL2" notunu iliştirdi.

18-03/20/laura-dern-instagram.jpg

BİG LITTLE LIES 2. SEZON İÇİN GERİ DÖNEN İSİMLER KİMLER?

Big Little Lies'ın yeni sezonu için Dern "Renata Klein" ve Witherspoon "Madeline Mackenzie" rollerini sürdürmek için geri dönecekler.

Nicole Kidman (Celeste Wright), Shailene Woodley (Jane Chapman), Zoë Kravitz (Bonnie Carlson), Adam Scott (Madeline'in kocası Ed Mackenzie), Jeffrey Nordling (Gordon Klein), Iain Armitage (Ziggy Chapman) ve James Tupper (Nathan Carlson) ilk sezondaki rolleriyle geri dönen diğer isimler olurlarken; geçtiğimiz haftalarda duyurulduğu üzere Oscar Ödülleri'nde en çok adaylık kazanan kadın oyuncu unvanına sahip Hollywood yıldızı Meryl Streep, Alexander Skarsgard'ın canlandırdığı Perry karakterinin annesi Mary Louise Wright rolüyle kadroya dahil olan yeni isim olmuştu.

BIG LITTLE LIES 2. SEZONDA NELER OLACAK?

İkinci sezonda Nathan evliliği ve en büyük kızı Abby ile ilgili bazı olayların beklenmedik yönde gelişmesinin getirdiği karmaşayla başa çıkmaya çalışırken, Gordon büyük bir hatanın sonuçları ve yol boyunca her şeyini kaybetme riskiyle yüzleşecek. Bu arada Ziggy ikinci sınıfa başlarken Jane'in hayat ışığı olmaya devam edecek.

18-03/20/witherspoon-dern.jpg

Andrea Arnold (American Honey, Transparent, I Love Dick) yeni sezonda tüm bölümlerin yönetmen koltuğunda oturan isim olurken, ilk sezonun tüm bölümlerini yöneten Jean-Marc Vallée yürütücü yapımcı pozisyonunda proje ekibinde yer almaya devam edecek.

Jean-Marc Vallée ile birlikte senarist David E. Kelley, Kidman, Per Saari, Witherspoon, Bruna Papandrea, Nathan Ross, Gregg Fienberg ve Arnold sezonun yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

BIG LITTLE LIES 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çekimleri devam etmekte olan yeni sezon bölümlerinin 2019 senesi içinde HBO ekranlarına gelmeye başlaması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin