Talihsiz Serüvenler Dizisi kadrosuna Allison Williams takviyesi!

Netflix'in popüler dizisi A Series of Unfortunate Events'ın oyuncu kadrosuna Allison Williams dahil oldu.

Volkan Küçükel
20 Mart 2018 - 22:35
Gündem

A Series of Unfortunate Events (Talihsiz Serüvenler Dizisi), Get Out (Kapan) filmi ve Girls dizisinin yıldız ismi Allison Williams'ı oyuncu kadrosuna kattı.

ALLISON WILLIAMS 2. VE 3. SEZONLARDA KARŞIMIZA ÇIKACAK!

2019 senesinde izleyicilerle buluşacak 3. sezonu sonunda final yapacağı daha önceden duyurulan dizinin final sezonu çekimleri için Vancouver'da bulunan oyuncunun 30 Mart'ta prömiyerini gerçekleştirecek 2. sezonda da karşımıza çıkacağı belirtiliyor.

Williams'ın rolünün detayları şimdilik sır!

18-03/20/allison-williams.jpg

WILLIAMS'IN KARİYERİ

Jordan Peele'nin Oscar adaylığı kazanan gerilim/korku türündeki Get Out filmindeki rolüyle dikkat çeken 29 yaşındaki Williams, HBO'nun Girls dizisinin altı sezonunda Marnie Michaels karakterine hayat verirken NBC'nin Peter Pan Live!'ında Peter Pan'i canlandırdı.

Yakın gelecekte Benedict Cumberbatch'lı Showtime'ın limitli dizisi Patrick Melrose'da konuk oyuncu olarak görünecek aktris Richard Shepard'ın The Perfection filminin oyuncu kadrosuna başrol olarak dahil oldu.

18-03/20/allison-williams-gif.gif

Violet, Klaus ve Sunny Baudelaire kardeşlerin (Malinda Weissman, Louis Hynes, Presley Smith) ailelerini gizemli bir yangında kaybetmeleriyle çalkantılı bir hal alan hayatlarını ve bir tiyatrocu olan uzak akrabaları kötü kalpli Kont Olaf'ın (Neil Patrick Harris) yanına yerleşmeleriyle gelişen olayları anlatan yapım Lemony Snicket'ın dünya çapında çok satan Talihsiz Serüvenler Dizisi (A Series of Unfortunate Events) kitap serisine dayalı olarak geliştiriliyor.

18-03/20/a-series-of-unfortunate-events-2-sezon-foto-2.jpg

Yürütücü yapımcılığını Daniel Handler ile birlikte Emmy ödüllü Barry Sonnenfeld'ın üstlendiği Talihsiz Serüvenler Dizisi'nin oyuncu kadrosunda Emmy ve Tony ödüllü Neil Patrick Harris, Malina Weissman, Louis Hynes, Presley Smith, Joan Cusack, Will Arnett, Cobie Smulders, Alfre Woodard, Catherine O'Hara, Nathan Fillion, Patrick Warburton, Lucy Punch, Tony Hale, David Alan Grier, K. Todd Freeman, Sara Rue, Robbie Amell ve Roger Bart gibi isimler yer alıyor.

A SERIES OF UNFORTUNATE EVENTS 2. SEZON 30 MART'TA!

A Series of Unfortunate Events'ın 10 bölümden oluşan 2. sezon bölümleri 30 Mart'ta Netflix platformundaki yerini alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin