Roseanne 10. sezon yeni fragmanında David ortaya çıkıyor!

Büyük geri dönüşüne artık sayılı günler kalan kült komedi dizisi Roseanne için yayınlanan yeni tanıtım videosunda Johnny Galecki'nin David karakterini görüyoruz.

Volkan Küçükel
20 Mart 2018 - 23:52
Gündem

1988-1997 yılları arasında dokuz sezon boyunca ortalama bir Amerikan ailesinin komik serüvenlerini ekranlara getiren efsane komedi dizisi "Roseanne"nin 20 yıllık uzun bir aranın ardından geri dönüşüne artık sayılı günler kaldı.

Dizinin 9 bölümden oluşan ve 27 Mart'ta prömiyerini gerçekleştirecek yeni sezonundan tanıtım videoları gelmeye devam ediyor.

Ve David geri dönüyor! Son yayınlanan tanıtım videosunda The Big Bang Theory yıldızı Johnny Galecki'yi Darlene'in (Sara Gilbert) lisedeki sevgilisi David rolüyle tekrar görüyoruz.

18-03/21/johnny-galecki.jpg

Eski günlerde olduğu gibi pencereden Conner ailesinin evine giren David her şeyin aynı göründüğünü söylüyor.

Galecki'nin dizideki hikayesinin nasıl bir gelişim göstereceği henüz belli değil. Diğer işleri nedeniyle takviminin sıkışık olması oyuncuyu sadece bir bölümde görebilmemize neden olabilir.

Teaser aynı zamanda büyük bir soruyu da yanıtlıyor: Şiddetli bir kalp krizine bağlı olarak öldüğü bilinen Dan (John Goodman) hala nasıl yaşıyor?

18-03/21/roseanne-david.png

Orijinal kadroda yer alan Roseanne Barr (Roseanne), John Goodman (Dan), Sara Gilbert (Darlene), Laurie Metcalf (Jackie), Michael Fishman (D.J.) ve Lecy Goranson'ın (Becky) geri dönüşlerine tanıklık edeceğimiz dizinin son sezonlarında Becky'e hayat veren Sarah Chalke'ı ise bu kez farklı bir karakterle, orta sınıfa mensup evli bir kadın olan ve Becky ile özel bir ilişkisi olacak Andrea karakteriyle izleyeceğiz.

ROSEANNE 10. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Roseanne'nin 9 bölümden oluşacak yeni sezonu 27 Mart'ta ABC kanalında prömiyerini gerçekleştirecek.

Roseanne 10. sezon teaser "Familiar Faces":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin