İyi Günde Kötü Günde'nin Melisa'sı Yasemin Allen yeni rolünü anlattı!

Star TV'nin yeni dizisinin başrolü yeni projeyi anlattı.

Merve Mutlu
11 Eylül 2020 - 16:21
Gündem

Başrollerini Yasemin Allen, Elçin Sangu ve Ozan Dolunay'ın yer alacağı, O3 Medya imzalı yeni dizi İyi Günde Kötü Günde'nin hazırlıklarında sona gelindi. Yayınlanan tanıtımı ile merak uyandıran dizi: Şenay Gürler, Sinan Albayrak, Hande Yılmaz, Nergis Kumbasar, Derya Alabora, Ali Yağcı,Deniz Işın, Hakan Salınmış ve Tugay Erdoğan gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimleri de tek çatı altına topladı.

20-09/11/yasemin-key-allen.png

Ekrana Melisa karakteri ile dönmeye hazırlanan başarılı oyuncu Yasemin Allen yeni rolünü ve proje dair bilinmeyenleri anlatttı. "Melisa tatlı çelişkileri olan bir kadın, hem oturaklı hem çocuksu, hem kırılgan hem de güçlü. Bazen muzır, bazen duygusal. Onu canlandırmak büyük bir zevk." diyen oyuncu projesi hakkında da şunları söyledi: İyi Günde Kötü Günde’ nin özgün dili ve karakterlerin renkleri beni çok etkiledi. İzleyicimizi güldürmek ve kalplerine dokunmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin