İzlenme rekoru kıran 'Ters Yüz'den yeni görseller yayınlandı

Disney ile Pixar’ın kült animasyon filmlerinden Oscar ödüllü ‘Ters Yüz’ün devam filminden yeni afiş ve ilk görseller paylaşıldı. 9 senenin ardından beyazperdeye geri dönecek olan ve 24 saatte 157 milyon kez izlenmeyle bir Disney rekoruna imza atan film, 14 Haziran’da seyircileri duyguların başrolünde olduğu eğlence dolu bir hız trenine davet edecek.

Berfin Sengil
08 Mart 2024 - 17:02
Viral

Kafasındaki küçük seslerin eğlence dolu apayrı bir dünya kurduğu Riley, 9 senenin ardından beyazperdeye dönmeye hazırlanıyor. Disney ile Pixar’ın imzasını taşıyan Oscar ödüllü ‘Ters Yüz 2’ filminden yeni afiş ve görseller yayınlandı. 

İlkini Pete Docter’ın yazdığı ve kendisinin bu sefer yapımcı koltuğunda oturduğu filmin senaryosunu Meg LeFauve’ün kaleme alırken, yönetmenliğini ise Kelsey Mann üstleniyor.

Başarılı bir işletmeyi yöneten Neşe, Üzüntü, Öfke, Korku ve Tiksinti’nin yanına yeni bir duygu olan Kaygı’nın eklendiği ‘Ters Yüz 2’de Üzüntü karakterine 9 yılın ardından yeniden başarılı oyuncu Gupse Özay sesiyle hayat verecek. 

Riley’yi artık bir ergen olarak izleyeceğimiz ve zihnine geri döneceğimiz filmde beklenmedik bir duygu olan Kaygı, gelişiyle birlikte merkezi ani bir yıkıma uğratacak. Kaygı başta olmak üzere diğer ruh hallerini kimlerin seslendireceği merakla bekleniyor.

İlk fragmanı 24 saat içinde 157 milyon izlenme ile rekor kıran ‘Ters Yüz 2’14 Haziran’da tüm izleyicileri günlük yaşamın en tanıdık iç sesleriyle eğlence dolu bir serüvene çıkaracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin