Jamie Chung Casual'ın 3. sezonuna geliyor!

Jamie Chung, Hulu'nun komedi dizisi Casual'ın üçüncü sezonuna tekrarlayan bir rolle katıldı.

Volkan Küçükel
03 Şubat 2017 - 11:30
Gündem

Hulu'nun komedi dizisi Casual'a tanıdık bir yüz geliyor!

Valerie (Michaela Watkins) yakında Mulan ile birlikte yaşayacak gibi görünüyor! Jamie Chung (Gotham, Once Upon A Time), dizinin üçüncü sezonuna tekrarlayan bir rolle katıldı.

KARAKTERİN DETAYLARI

Chung dizide özgüveni yüksek, borçsuz, güzel ve yarı zamanlı çalışan bir sanatçı Tina karakteriyle karşımızda olacak. Tina, ailesinin kendisine satın aldığı dairede yaşamaktadır.

Hatırlanacağı üzere dizinin ikinci sezonu Valerie'nin evden taşınma kararı almasıyla son bulmuştu.

CHUNG'UN KARİYERİ

Gotham ve Once Upon a Time gibi dizilerden tanıdığımız aktris son olarak komedi filmi Office Christmas Party'de karşımıza çıkmıştı.

17-02/03/jamie-chung-2-1486110993.jpg

Lionsgate ve Right of Way ortak yapımcılığında hazırlanan Altın Küre adayı dizi Casual'ın hikayesi Alex (Tommy Dewey), Valerie (Michaela Watkins) ve Laura'nın (Tara Lynne Barr) ev dışındaki hayatlarını yeniden kurmaları üzerine şekilleniyor.

Zander Lehmann'ın yaratıcısı olduğu dizinin yürütücü yapımcılığını Jason Reitman, Zander Lehmann, Helen Estabrook ve showrunner Liz Tigelaar üstleniyor.

CASUAL 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Michaela Watkins, Tommy Dewey, Tara Lynn Barr, Nyasha Hatendi ve Frances Conroy gibi isimleri kadrosunda bulunduran Casual'ın 3. sezonunun çekimleri şu sıralar devam ediyor. Yeni sezon bölümleri bahar aylarında izleyicilerle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin