Please Like Me'nin 5. sezonu gelmeyecek!

Please Like Me'nin hem yaratıcısı hem de oyuncusu olan Josh Thomas, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla dizinin beşinci sezonunun olmayacağını ifade etti.

Geride bıraktığımız sonbahar döneminde dördüncü sezonuyla ekranlara gelen "Please Like Me"den bu kez takipçilerin burukluk duymasına neden olacak bir haber var!

YENİ SEZONU BEKLEMEYİN!

Please Like Me'ın hem yaratıcısı hem de oyuncusu olan Josh Thomas, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla dizinin beşinci sezonunun olmayacağını ifade etti. Böylelikle dördüncü sezon aynı zamanda dizinin final sezonu oldu.

 17-02/03/please-like-me-twitter.png

DİZİ NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Thomas bu kararın alınma nedenini şu sözlerle anlattı: "Diğer yapımcılarla birlikte Please Like Me'nin dördüncü sezonunun son olmasına karar verdik. Bu şekilde bir karar verdik çünkü yaptığımız şeyden dolayı çok mutluyuz ve tamamlanmış gibi hissediyoruz."

Thomas'ın gerçek yaşam deneyimleri ve stand-up gösterilerinden esinlenerek hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Josh Thomas dışında Thomas Ward, Caitlin Stasey, Emily Barclay, Debra Lawrance, Hannah Gadsby, Keegan Joyce, David Roberts ve Renee Lim gibi isimler rol alıyordu.

17-02/03/please-like-me.png

Bir Avustralya dizisi olan Please Like Me'nin ilk üç sezonu Amerika izleyicileri için Pivot'ta yayınlanırken; Hulu, dördüncü sezonuyla birlikte dizinin yayın haklarını satın almıştı.

Please Like Me fanları! Sizce dizinin devamı gelmeli miydi? Yoksa tadında mı bitti dersiniz?

'Please Like Me' 4. sezon fragmanı: 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin