Janet McTeer, Jessica Jones kadrosuna katıldı

Janet McTeer, Jessica Jones'un 2. sezonuna gizemli bir rol ile dahil oldu.

Berfu Özlen
10 Nisan 2017 - 14:50
Gündem

Altın küre ödülü ve Oscar adaylığı bulunan oyuncu Janet McTeer, Marvel dizisi Jessica Jones kadrosuna dahil oldu. McTeer henüz açıklanmayan bir rolde seyircilerin karşısına çıkacak.

McTeer kilit bir isim olacak!

Marvel'in Televizyon yapımlarından sorumlu yapımcısı Jeph Loeb, McTeer'in kadroya dahil olması ile ilgili, " Hali hazırdaki mükemmel kadromuza, Janet gibi yetenkli bir aktristin aramıza katılması hususunda çok şanslıyız" dedi ve ekledi, "Jessica Jones olarak ikinci sezonumuzda, ilk sezonda seyirciler neleri sevdiyse ona odaklanmayı planlıyoruz. Janet da bu hedefimizde kilit bir isim olacak."

Dizinin yaratıcısı ve yapımcısı Melissa Rosenberg ise, "Bayan McTeer ile çalışmak için daha heyecanlı olmazdık. Zerafeti ve yeteneği, yaratmak istediğimiz sezon için biçilmiş kaftan. Kendini canlandırdığı rolde kaybediyor ve karakterlere farklı boyut ve derinlikler katıyor. Onunla çalıştığımız için çok şanslıyız." dedi.

Bir Netflix orjinal serisi olan Jessica Jones, son zamanların en popüler Marvel karakteri Jessica Jones'un hayatını konu alıyor. Jessica Jones, kısa süren süper kahramanlık hikayesinden sonra, New York şehrinde hayatını düzene sokmaya çalışırken bir yandan geçmişinden gelen şeytanlarla uğraşmaya çalışıyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin