Ricky Martin American Crime Story kadrosuna katıldı

American Crime Story'nin bir sonraki sezonu Gianni Versace cinayetini ele alacak ve Ricky Martin de rol alacak.

Berfu Özlen
10 Nisan 2017 - 14:25
Gündem

Yaratıcı yapımcılığını Ryan Murphy'nin üstlendiği antoloji serisi American Crime Story, ikinci sezonu ile ekranlara gelecek.

Her sezon farklı bir dava

Birinci sezonunda O.J. Simpson'un cinayet davasını işleyen dizi, olumlu eleştiriler almıştı. Fox daha sonra herbiri farklı konuları ele alacak 3 yeni sezonun siparişini vermişti. İkinci sezonu, American Crime Story: Katrina olarak adlandırılacak ve 2005 senesinde New Orleans'ı alt üst eden fırtına ve etkilerini inceleyecek olan dizi hükümetin ve yetkililerin  yetersizliklerine değinecek. Dördüncü sezonu Monica Lewinsky ve Bill Clinton'un skandal ilişkisi çevresinde şekillenecek olan dizinin üçüncü sezonunda Gianni Versace cinayeti işlenecek.

Sansasyonel Cinayet

İsmi American Crime Story: Versace olacak olan sezon Moureen Orth'un, "Vulgar Favors: Andrew Cunanan, Gianni Versace, and the Largest Failed Manhunt in U.S. History" isimli kitaptan uyarlanacak. Sezon, moda ikonu Gianni Versace'nin 1997 senesinde Malibu'daki evinin merdivenlerinde öldürülmesi ve sonrasını ele alacak ve ayrıca cinayetin ardından yaşanan büyük ölçüdeki katil avını ve cinayet nedeniyle polis peşinde olduğu için intihar eden Andrew Cunanan'ı konu alacak.

Büyük isimler kadroda!

Sezon için şimdiye dek açıklanan oyuncular arasında Versace rolünde Edgar Ramirez, kardeşi Donatella rolünde Penelope Cruz ve katil Cunanan rolünde Darren Criss var. Deadline'ın haberine göre ise, Ricky Martin diziye Versace'nin erkek arkadaşı Antonio D'Amico olara katılacak. Bu Martin'in yapımcı Murphy ile ilk çalışması olmayacak. İkili daha önce Glee'nin bir bölümünde beraber çalışmıştı.

D'Amico ve Versace'nin ilişkileri 15 sene sürdüve Versace'nin ölümünün ardından, D'Amico moda tasarımcısı olarak göreceli olarak daha sakin bir hayat yaşamaya başladı. D'Amico'nun hayatta olması, diziye önemli detaylar konusunda danışmanlık yapıp yapmayacağı sorunu akıllara getirse de henüz konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Yayın tarihi belli değil

Her ne kadar Katrina sezonu 2. sezon olarak yayınlanacak olsa da, Versace'nin çekimleri bu ay içinde başlayacak ve 3. sezon olarak yayınlanacak. Katrina'nın senaryosu hala yapım aşamasında olduğu için dizinin yeni sezonlarının yayın tarihi henüz belirsizliğini koruyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin