Yeni korku dizisi Nightmares'i tanıyalım!

Channel 4, gerçek yaşamdan korku hikayelerini ekrana taşıyacak olan Nightmares dizisi için resmi onayı verdi.

Volkan Küçükel
10 Nisan 2017 - 12:22
Gündem

"Nightmares" ile korkmaya hazır olun!

GERÇEK YAŞAM ÖYKÜLERİ!

Channel 4, gerçek yaşamdan korku hikayelerini ekrana taşıyacak olan "Nightmares" dizisi için resmi onayı verdi.

Sky kanalının The Enfield Haunting dizisinin arkasındaki yapım şirketi Eleven yapımcılığında hazırlanan yarı belgesel türündeki dizi tüyler ürpertici efsane ve rivayetleri ekranlara yansıtacak.

"NIGHTMARES" KONUSU

Nightmares'in her bir bölümü bağımsız, tüyler ürpertici bir hikaye üzerine odaklanacak. Yapım; hikayelerde görgü tanığı ifadelerine başvurulmasının yanında yapılan kısa röportajlar ile birlikte çarpıcı görselliğe sahip dehşet verici bir drama olarak nitelendiriliyor.

Tanıklar paranoya, paranormal olaylar ve korkularıyla ilgili hikayelerini anlatırken, görünüşte açıklanamayan bu deneyimlerinin hayatlarını nasıl etkilediğini samimi bir şekilde açıklayacaklar.

17-04/10/nightmares-dizisi.jpg

DÖRT BÖLÜMLÜK DRAMA

İngiltere'nin önde gelen heyecan verici yazar ve yönetmenlerini kadrosunda toplayacak yapım dört bölümden oluşurken, her bir bölüm 60 dakikalık sürede olacak.

Joel Wilson, Jamie Campbell ve Alex Marengo'nun yürütücü yapımcılığını üstlendiği diziyle ilgili Joel Wilson şu ifadeleri kullanıyor:

"Eleven'ın uzmanlığını yarı belgesel bir drama ile hayata geçirecek olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Sakın tek başınıza izlemeyin!"

NIGHTMARES NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Nightmares, 2017 senesi içinde Channel 4 ekranlarında olacak.

17-04/10/nightmares-dizi.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin