Jasika Nicole artık The Good Doctor'da ana kadroda! Yeni sezon ne zaman?

Ünlü dizi The Good Doctor'un kadrosunda değişiklikler yaşandı.

Merve Mutlu
26 Temmuz 2019 - 14:18
Kültür Sanat

Geçtiğimiz yılın en popüler dizisi seçilen ve başrolünde Freddie Highmore'un rol aldığı The Good Doctor dizisinde Dr. Carly Lever karakterini canlandıran Jasika Nicole, ana kadro oyunculuğuna yükseldi.

19-07/26/jasika.png

Sevilen ve Türkiye'ye de Mucize Doktor adı ile uyarlanması için hazırlıkları başlatılan The Good Doctor dizisinin merakla beklenen dizisinin 3. sezonunda Dr. Carly Lever karakterini daha fazla göreceğimiz anlamına gelen bu gelişme izleyicileri sevindirdirirken aynı zamanda şaşırttı.  

Doktor Shaun, dizinin ikinci sezon finalinde Carly'nin evine gelerek yemeğe çıkma teklifinde bulunmuş ve evet cevabını almıştı. Hatta kimi izleyiciler teklifin Lea'ya gideceğini düşünmüştü ancak Shaun Carly'yi seçti. Bu durum da yeni sezonda oyuncu Jasika Nicole'ün görünürlüğünü artıracak...

The Good Doctor yeni sezon ne zaman?

19-07/26/shaun.jpg

İlgiyle izlenen ve yeni sezonda Fox ekranlarında Mucize Doktor ismiyle yayınlanacak bir Türkiye uyarlamasını izleyici ile buluşturacak olan The Good Doctor'un yeni sezon başlangıç tarihi Ranini'nin haberine göre 23 Eylül olarak belirlendi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin