You 2. sezon heyecanı devam ederken serinin yeni kitabı "Biz" de yayımlanacak!

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan You dizisinin kitap serisinin ikinci kitabı da çok yakında okurları ile buluşacak!

Nurşah
26 Temmuz 2019 - 15:36
Kültür Sanat

Penn Badgley'in başrolünde yer aldığı psikolojik gerilim dizisi You büyük bir heyecanla takip edildi. Netflix'in çok sevilen dizisinin 2. sezon hazırlıkları da son sürat devam ediyor. Aynı zamanda bir kitap uyarlaması olan You dizisinin kitap serisinin 2. bölümü de çok yakında okurlarla buluşacak!

19-07/26/you-ikinci-kitap-siz.jpg

You serisinin 2. kitabı çok yakında!

Caroline Kepnes tarafından okurlarla buluşturulan You isimli kitap Türkiye'de de "Sen" adı ile raflardaki yerini aldı. Netflix platformu için uyarlanan kitabın, 2. kısmı da okurların karşısına çıkmak için gün sayıyor.

19-07/26/you-dizisi-kitap-1564143641.jpg

Ağustos ayında yayımlanacak olan kitap, ülkemizde "Biz" adı ile raflardaki yerini alacak. Epsilon Yayınevi tarafından yayımlanacak bu devam kitabında Joe, bu sefer de rotasını Los Angeles'a çevirecek, hayatının aşkına ulaşmak ve onu üzmemek için çaba sarf edecek. Bir taraftan da işlediği cinayetlerden yakasını kurtarmak için de elinden geleni yapacak...

Heyecanla beklenen dizinin ikinci sezonu ise sene bitmeden izleyici karşısında olacak. Yeni sezonda, Netflix dizisi The Haunting of Hill House'da izlediğimiz Victoria Pedretti'yi Joe'nin yeni kurbanı olarak izleyeceğiz. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin