The Loudest Voice 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Russell Crowe'un inanılmaz bir değişimle Roger Ailes'i canlandırdığı Showtime mini dizisi The Loudest Voice'in yeni bölümünde neler olacak? The Loudest Voice 1. sezon 5. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

Showtime'ın güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yedi bölümlük mini dizisi "The Loudest Voice" geçtiğimiz hafta sonu sezonun dördüncü bölümü "2009" ile ekranlardaydı.

THE LOUDEST VOICE 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gabriel Sherman'ın "The Loudest Voice In The Room" isimli kitabından uyarlanan dizinin hikayesi; FOX haber kanalının kuruluş ve gelişim süreci ile kanalın kurucusu Roger Ailes'in medya dünyasında yaşadığı sansasyonel olaylara odaklanıyor.

Sezonun dördüncü bölümünde Roger, New York'ta satın aldığı gazetenin yazı işleri müdürlüğüne 25 yaşındaki Joe Lindsley'i getirir. Kendi halindeki bu yerel gazeteyi muhafazakar bir haber kaynağına dönüştüren Roger, kongreyi Obama'nın önceliklerine karşı harekete geçirecek bir haber yayınlayarak Obama yönetimindeki Beyaz Saray'dan intikamını alma peşindedir.

19-07/26/the-loudest-voice-1x05-foto2.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda Russell Crowe'a (Roger Ailes), Naomi Watts (Gretchen Carlson), Seth MacFarlane (Brian Lewis), Sienna Miller (Beth Ailes), Simon McBurney (Rupert Murdoch), Annabelle Wallis (Laurie Luhn), Aleksa Palladino (Judy Laterza) ve Josh Stamberg (Bill Shine) gibi isimler eşlik ediyor.

THE LOUDEST VOICE 1. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; John Harrington Bland'ın senaryosunu kaleme alıp, Jeremy Podeswa'nın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümüyle kendi zaman diliminde 354,000 izleyici tarafından takip edildi.

THE LOUDEST VOICE 1. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

The Loudest Voice; Alex Metcalf'ın senaryosunu kaleme alıp, Kari Skogland'ın (The Handmaid's Tale) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümü "2012" ile 28 Temmuz 2019 Pazar akşamı Showtime ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-07/26/the-loudest-voice-1x05-foto3.jpg

THE LOUDEST VOICE 1. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Fox Haber kanalı artık etkili ve gündem oluşturan bir haber kaynağı haline gelmiştir ve Roger bu gücü en etkili şekilde kullanmaya çalışır.

Giderek talepleri artan Fox & Friends sunucusu Gretchen Carlson, Roger için çalışmalarını sorgulamaya başlayan Joe Lindsley (Emory Cohen), Roger'ın gizli dünyasına daha derinlemesine bakan New York dergisinin cesur muhabiri Gabe Sherman (Fran Kranz)...

Bu tehditlerle mücadele eden Roger, Gretchen'in kendisi için yarattığı büyük tehlikeyi görmemektedir. Yıllarca tacize uğramasının ardından Gretchen artık bu duruma bir dur diyecektir!

THE LOUDEST VOICE 1. SEZON 5. BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-07/26/the-loudest-voice-1x05-foto4.jpg

19-07/26/the-loudest-voice-1x05-foto5.jpg

19-07/26/the-loudest-voice-1x05-foto6.jpg

19-07/26/the-loudest-voice-1x05-foto7.jpg

19-07/26/the-loudest-voice-1x05-foto8.jpg

"The Loudest Voice" (Showtime) 1. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin