Jason Segel'in yeni dizisi Dispatches from Elsewhere'e usta oyuncular katıldı!

AMC ekranlarında yayınlanacak Dispatches from Elsewhere dizisinin oyuncu kadrosu şekilleniyor. Dispatches from Elsewhere nasıl bir dizi? Konusu ne?

Uzun yıllar How I Met Your Mother'ın Marshall Eriksen'i olarak izlediğimiz Jason Segel'ın AMC ekranlarında izleyiciyle buluşacak yeni dizisi "Dispatches from Elsewhere"in detayları netleşiyor.

DISPATCHES FROM ELSEWHERE OYUNCU KADROSU ŞEKİLLENİYOR!

Segel'ın oyunculuk yanında yaratıcılığını da yaptığı antoloji türündeki dizide aktöre eşlik edecek belli başlı isimler duyuruldu:

91. Akademi Ödülleri'nde Can You Ever Forgive Me? filmindeki rolüyle en iyi yardımcı erkek oyuncu kategorisinde adaylık kazanan Richard E. Grant, Oscar ve Emmy ödüllü Sally Field (Lincoln, Forrest Gump, Brothers & Sisters) ve Eve Lindley (Mr. Robot, Outsiders) dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldular.

"DISPATCHES FROM ELSEWHERE" KONUSU

Dispatches from Elsewhere'in hikayesi; gündelik yaşamın perde arkasına saklanmış bir grup sıradan insanı merkezine alıyor. İşte bu gruptaki sıradan insanların yaşamı hayal ettiklerinden çok daha fazla gizemle sarılacak.

19-04/10/dispatches-from-elsewhere-oyunculari.jpg

KİM HANGİ ROLDE?

Peki, dizide kim hangi rolde?

- Grant, gizli bir organizasyonun karizmatik lideri,
- Field, yakın geçmişte uzun zamandır evli olduğu kocasını kaybeden bir ev hanımı,
- Transseksüel aktris Lindley, lisansüstü eğitimini bırakarak bir sanat müzesinde müze rehberi olarak çalışan transseksüel bir kadın rolleriyle hikayede yer alacaklar.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Segel ile birlikte Scott Rudin, Eli Bush (The Newsroom) ve Garrett Basch (The Night Of) projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

19-04/10/jason-segel-foto.jpg

Çekimlerine yaz döneminde Philadelphia'da başlanacak olan Dispatches from Elsewhere'in ilk sezonu 10 bölümden oluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin