Future Man dizisine 3. ve final sezonu onayı! Yeni sezon ne zaman?

Hulu'nun bilim kurgu soslu komedi dizisi Future Man'e 3. sezon onayı çıktı. 3. sezon aynı zamanda final sezonu niteliğini taşıyor. Final sezonu detayları...

Hulu'nun bilim-kurgu komedisi "Future Man" son bir sezonla geri dönüyor!

FUTURE MAN SON KEZ DÖNECEK! FİNAL SEZONU DETAYLARI!

Yayıncı dijital platformdan yapılan açıklamaya göre; Future Man 3. sezon onayını alırken; bu sezonun aynı zamanda dizinin final sezonu olacağı belirtildi.

İlk iki sezonu 13 bölümden oluşan Future Man'in final sezonu ise toplam 8 bölümden oluşacak.

19-04/10/future-man-poster.jpg

İkinci sezon bölümleri bu yılın başlarında izleyiciyle buluşan dizinin final sezonunun ne zaman başlayacağı şimdilik belli değil. Muhtemel tarih ise 2020 yılı görünüyor.

"FUTURE MAN" KONUSU

Sony Pictures yapımılığında; Sausage Party'nin arkasındaki dörtlü Kyle Hunter, Ariel Shaffir, Seth Rogen ve Evan Goldberg'in kamera arkasında olduğu dizinin hikayesi; gündüzleri hademelik yapan, geceleri ise bilgisayar oyunu tutkunu bir kimliğe bürünen Josh Futturman'in (Josh Hutcherson) gizemli ziyaretçiler tarafından insan neslinin tükenmesini önlemek amacıyla zaman içinde seyahat etmek üzere görevlendirilmesiyle gelişen olayları aktarıyor.

19-04/10/future-man-hulu-dizisi-1554850185.jpg

Hutcherson ile birlikte rol arkadaşları Eliza Coupe ve Derek Wilson yeni sezonda rollerini canlandırmaya devam edecekler.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Hunter ve Shaffir ikilisince yaratılan Future Man'in yürütücü yapımcı kadrosu bu iki isimle birlikte Rogen, Goldberg, Matt Tolmach, James Weaver ve Ben Karlin'den oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin