Jerome Gotham'a Joker olarak mı geliyor?

Cameron Monaghan, karakteri Jerome Jokerleşmeye mi başladı? Aktör'ün Twitter hesabından atılan fotoğraf akıllara bu soruyu getirdi.


14 Aralık 2016 - 17:12
Yeni Bölüm

Jerome'un aslında Joker olup olmadığı konusunda epeyce tartışma olmuştu. Yapımcılar veya oyunculardan kimse bu konu hakkında yorum yapmamış ama dedikoduları da yalanlamamışlardı.

Cameron Monaghan daha sonra silmiş olduğu bir tweetinde, Joker-vari bir kostüm ve makyaj ile görüldü. Ünlü Joker gülüşünü de yapmayı ihmal etmemiş olan oyuncu daha sonra fotoğrafı sildi.

Oyuncu fotoğrafta mor bir takım elbise, beyaz yüz makyajı ve kırmızıya boyanmış dudaklar ile görünüyordu. Hala henüz ne fotoğraf hakkında ne de Jerome - Joker ilişkisi hakkında resmi bir açıklama olmasa da dizinin hayranları kuşkuya mahal olmadığını düşünüyor. 

Dizide Jerome, Theo Galavan tarafından öldürüldüğünden beri görünmüyordu. Ancak Monaghan'ın başarılı performansı onu geri getirmeye yetmiş gibi görünüyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin