Jessica Jones'un 2. sezon çekimlerine başlandı

Birinci sezonunda hatırı sayılır bir izleyici kitlesine ulaşan Jessica Jones'un 2. sezon çekimleri başladı.

Berfu Özlen
04 Nisan 2017 - 11:33
Gündem

Iron Fist, Defenders, Luke Cage ve Daredevil ile birlikte başarılı bir sezon geçiren Jessica Jones, özellikle cinsel saldırı, post travmatik stres bozukluğu ve sonrası gibi konulara eğildiği için seyirciler tarafından övgüler almıştı.

Seyircilerin Jessica Jones'u tekrar ekranlarda görebilme merakı, yaz döneminde yayınlanacak Defenders ile az da olsa giderilecek olsa da, Jessica'nın kendi solo dizisi için henüz vakit var.

New York çekimleri başladı

OLV'nin haberine göre, 3 Nisan 2017 itibariyle Broadway ve West 101. sokakta prodüksiyona başlandı. Her ne kadar çekimlerin henüz ilk günleri olsa da, kısa zaman içinde set fotoğraflarının internette yayınlanması bekleniyor. Yeni sezon ile ilgili mutluluk verici haberlerden birisi de tüm bölümlerin kadın yönetmenler tarafından çekilecek olması! Kamera arkasındaki çeşitliliği desteklemek amacıyla planlanan bu seçim, dizinin ruhuna da uyum sağlıyor.

Jessica Jones'un 2. sezonu ile ilgili haberleri sitemizden takip edebiliriniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin