Westworld'ün 2. sezonu ne zaman yayınlanacak?

Paley Fest'deki panelde konuşan yapımcılar dizinin 2018'den önce dönmeyeceğinin sinyallerini verdi.

Berfu Özlen
04 Nisan 2017 - 10:36
Gündem

Her ne kadar Westworld dünya çapında milyonlarca seyirciye ulaşmış ve onları avucuna almış olsa da, dizi malesef 2018'den önce ikinci sezonu ile ekranlara gelmeye başlamayacak.

Paley Fest'teki bir panelde gazeteci ve hayranlarının sorularını cevaplayan yapımcılar Jonathan Nolan ve Lisa Joy, gelecek bölümlerin senaryo yazımında henüz ortalarda olunduğunu belirtti. 1. sezondaki çoklu zaman formatına dönülmeyeceğini bildirirken, dizinin hayranlarının en çok dillendirdiği teorilerden birini de doğruladı!

Maeve bağımsız karar aldı!

Yapımcılar, dizide Thandie Newton'un hayat verdiği Maeve karakterinin her ne kadar bir android olsa da parktan kaçma planınından vazgeçip, kayıp kızını bulmak için parka dönmesi ile kendi öz iradesine sahip olduğu teorisini doğruladılar. Bu teori birçok hayran tarafından fan sitelerinde ve forumlarda tartışma konusu olmuştu.

17-04/04/westworld-maeve0.jpg

Samuray Evreni şimdilik planlarda yok

Dizinin yıldızı Ed Harris (The Man In Black), birinci sezonun son bölümde az da olsa görülen ve merak uyandıran Samuray evreninin ikinci sezonda pek de önem arz etmeyeceğini belirtti. Ayrıca dizide Dolores'in programlanmış babasını oynayan Louis Herthum ve karşılama robotu Angela'yı canlandıran Talulah Riley'in ikinci sezon için kontratlarının yenilenmesi, önümüzdeki bölümlerde bu karakterleri daha derin bir şekilde görebileceğimizin habercisi.

17-04/04/screen-shot-2016-12-05-at-120123-am-1.png

Dizi kaldığı yerden devam etmeyecek

Entertainment Weekly'nin haberine göre, Westworld'ün ikinci sezonu, ilk sezonun kaldığı yerden devam etmeyecek. İlk sezonun sonunda parktaki androidler, insanlara karşı bir ayaklanma yapmışlardı. Lisa Joy, "seyircilerin bu kalkışmanın etkilerini ve sonrasını görebileceklerini" söylerken, Nolan, 1". sezonda bıraktıkları yerden kesinlikle başlamayacaklarını" belirtti. Yapımcıların bu açıklaması dizinin hayranlarının bazı taleplerini karşılar nitelikte. Bir çok fan sitesinde, birinci sezonun androidler ve park çalışanları arasındaki olaylara odaklandığını ve park ziyaretçilerini pek ele almadığı yazılıyordu. İkinci sezon ise, birinci sezondaki gerilimin sonrasını işlemekten önce, ziyaretçilerin bakış açılarını ve deneyimlerini ele alacak gibi duruyor.

Cevap aranan sorular

Bu odak geçişi, seyircilerin aklındaki, ziyaretçinin bir androidi parçalarsa ne olur, çocuk ziyaretçilerin durumu nedir ve parkın gerçekte nerede olduğu gibi bir çok soruya da cevap verebilir gibi duruyor. İkinci sezonun, parkın teknik ve teorik olarak nasıl işlediği konusunda daha geniş ve daha derin bir çerçeve sunacağı kesin. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin