Jet Sosyete ne zaman başlıyor? Nerede yayınlanacak?

Ekranların sevilen dizisi Jet Sosyete başlıyor!

Merve Mutlu
02 Ekim 2019 - 11:11
Yeni Bölüm

tv8 erkanlarında bir aile komedisi olarak başlayan ve ekranlarda kahkaha tufanı estiren Jet Sosyete dizisinin ne zaman ve nerede başlayacağı uzun süredir merak ediliyordu. Dizinin akıbeti nihayet netleşti.

19-10/02/gulseee.png

Yeni sezonuna dijital bir platformda devam etme kararı veren Jet Sosyete dizisinin kadrosunda bazı değişikler de yaşanıyor. Yaşar Usta karakterini canlandıran Çağlar Çorumlu'nun diziden ayrılmasının diziyi ve sevenlerini nasıl etkileyeceği merakla beklenirken, şimdilerde Benim Tatlı Yalanım dizisinde başrol oynayan Aslı Bekiroğlu ve Bartu Ben adlı internet dizisi çeken Bartu Küçükçağlayan da diziden ayrıldı. 

Jet Sosyete hangi kanalda başlayacak?

19-10/02/jeet.png

tv8 ekranları ile anlaşması sona eren dizinin nerede yayınlanacağı konusu merak edilirken Gülse Birsel, televizyon dizilerinin uzun saatlerinden şikayet etmiş ve artık televizyon için değil dijital için çekeceğini söyleyerek müjdeyi vermişti. Sevilen dizinin yeni adresi de PuhuTV oldu. 

Jet Sosyete ne zaman başlıyor?

19-10/02/ekimde.png

Bölümlerin 50 dakika seviyelerinde olacağı öğrenilen ve yeni isimlerin de katılacağı müjdesi verilen dizi, 11 Ekim'de başlıyor. Dram, trajedi, mafya gibi klişe konulu Türk yapımı dizileri ti'ye alan birbirinden eğlenceli 5 tanıtım yayınlayan dizi, izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin