Kadın dizisinde Bahar'ın annesi Hatice öldü! Bennu Yıldırımlar diziden ayrıldı...

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın yeni sezona bomba gibi başladı.

Merve Mutlu
02 Ekim 2019 - 10:32
Yeni Bölüm

Başrolünde, öldü sandığı kocasının ardından hastalığı ve geçim sıkıntısıyla yaşam mücadelesi veren ve her zorluğa göğüs germesinin ardından kocasının aslında ölmediğini öğrenen Bahar'ı canlandıran Özge Özpirinççi'nin başarıyla yer aldığı Kadın dizisi yeni sezona bomba gibi başladı. 

19-10/02/kadin-dizisi-yeni-sezon.jpg

Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen ve geçtiğimiz akşam 65. bölümü ile izleyici karşısına çıkan Kadın dizisinin yeni sezonunda bomba gibi gelişmeler yaşandı. Bahar'ın bayılması ile Sarp, Arif ve Hatice'nin de içinde bulunduğu aracın önce bir araçla çarpışması ardından da bir tırın çarpması sonucunda sonları belirsiz bir şekilde sezon finaline girmeleri ile merak uyandıran geçen sezonun ardından her şey nihayet netleşti.

Kazadan en az hasarla çıkan Arif olurken, Hatice ve Sarp'ın ameliyattan çıkması zaman aldı. Bahar'ın üzülmemesi için bir şey söylenmezken, Hatice'nin yoğun bakımda uyandıktan sonra kalbinin durması izleyicilerin gözlerini doldurdu. 

Kadın dizisinde Hatice öldü, Bennu Yıldırımlar kadrodan ayrıldı!

19-10/02/kadin-hatice.png

Dizinin sevilen karakteri olan Hatice hayatını kaybetti. Aşkı için kocasından vazgeçip Enver'le mutluluğu bulan, Şirin'in tüm kahrını çeken, Bahar'a karşı olan inadını nihayet yenen Hatice, herkesi Enver'e emanet ederek vefat etti. Bu ölümün ardından da karakteri başarıyla canlandıran Bennu Yıldırımlar diziden ayrıldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin