Jim Parsons yeni bir komedi dizisiyle geliyor!

CBS'in hit yapımı The Big Bang Theory'nin yıldızı Emmy ödüllü aktör Jim Parsons yeni bir komedi dizisi projesiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

The Big Bang Theory'nin yıldızı Emmy ödüllü aktör Jim Parsons yeni bir komedi dizisi projesiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

YENİ ADRESİ: FREEFORM

The Hollywood Reporter'ın haberine göre; Parsons'ın bu kez oyuncu olarak değil de yaratıcı yapımcı olarak dahil olduğu projenin adresi Freeform kanalı olacak.

PROJENİN DETAYLARI

"The Monarchy Is Going to Sh*t" isimli ve kraliyet hanedanı temalı dizi projesinin hikayesi ise kısaca şu şekilde:

Hikayesi kurgusal Andova Krallığı'nda geçen dizi, kralın gayrimeşru oğlunun tahtın meşru varisi olarak ortaya çıkmasıyla birlikte krallığın kargaşaya sürüklenmesini konu edinecek. Tüm hayatını ulusun saltanat süren ilk kraliçesi olmaya adayan ve bunun için hazırlanan kralın kızı bu duruma nasıl tepki gösterecek? Görünen o ki bizleri ufak tefek aile problemleri bekliyor!

16-11/23/jim_parsons_-_headshot_-_h_-_2016.jpg

Senaryosunu Amy Reed'in kaleme alacağı projede Parsons ve iş ortağı Todd Spiewak uygulayıcı yapımcı olarak görev yapacaklar.

The Monarchy Is Going to Sh*t henüz geliştirme aşamasında. Projeyle ilgili kulaklarımız kalenin duvarında olacak. Yeni gelişmeler için bizleri takip etmeye devam edin!

Bu arada CBS ve Warner Bros. TV'nin genç Sheldon Cooper'ın ana karakter olacağı bir spinoff projesi için senaryo çalışmalarına başladığını ve senaryo siparişinin resmileşmesinin yakın olduğunu hatırlatalım. Texas'ta büyüyen genç Sheldon'ı merkezine alacak dizide karakteri yetişkin Sheldon'a hayat veren Jim Parsons canlandırmayacak ancak kendisi dizinin ortak yaratıcısı Chuck Lorre ve showrunner Steve Molero ile birlikte projenin uygulayıcı yapımcılığını yürütecek.

Jim Parsons ve kazandığı Emmy Ödülleri:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin