CBS'ten üç dizisine uzatma kararı geldi!

Man with a Plan, The Great Indoors ve Code Black sezonu uzayan diziler oldular.

Amerikan ulusal kanallarından CBS, sonbahar döneminde ekranlara getirmeye devam ettiği iki tanesi yeni olmak üzere üç dizisinin bölüm sayısını yükselttiğini açıkladı.

ÜÇ DİZİNİN SEZONU UZADI!

Buna göre; Man with a Plan, The Great Indoors ve Code Black sezonu uzayan diziler oldular.

HANGİ DİZİ NE KADAR UZADI?

Bu sezon ekranlara gelmeye başlayan Man with a Plan ve The Great Indoors altı ek bölüm siparişle sezonlarını 19 bölüme yükseltti.

İkinci sezonu yayınlanmaya devam eden medikal drama türündeki Code Black ise üç ek bölümle sezonunu 16 bölüme çıkarttı.

Karısının çalışma hayatına girmesi sonrasında evde daha fazla sorumluluk alıp çocukların bakımını üstlenen müteahhit bir babanın başından geçen komik olayları anlatan Man with a Plan'ın oyuncu kadrosunda Matt LeBlanc, Liza Snyder, Kevin Nealon, Diana Maria Riva, Jessica Chaffin, Matt Cook, Grace Kaufman, Matthew McCann ve Hala Finley gibi isimler rol alıyor.

16-11/23/cbs_split.jpg

Çalıştığı dergi sadece online yayın yapmaya başlayınca kendisini bir ofis dolusu çalışanın patronu olmuş bulan ve günümüz teknoloji dünyasının karşısında eski model kalmış bir muhabirin yaşadıklarını konu alan The Great Indoors'un oyuncu kadrosunda ise Joel McHale, Stephen Fry, Susannah Fielding, Christopher Mintz-Plasse, Shaun Brown, Christine Ko ve Chris Williams rol alıyor.

Marcia Gay Harden, Rob Lowe, Benjamin Hollingsworth, Harry Ford, Luis Guzman, Melanie Chandra, William Allen Young, Boris Kodjoe ve Jillian Murray'ı oyuncu kadrosunda bulunduran Code Black ise ilk sezonunu izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.27 reyting oranı ve 7.11 milyon toplam izleyici ortalamaları ile tamamlarken, devam etmekte olan ikinci sezonunda şu ana kadar aynı yaş kategorisinde 1.00 reyting oranı ve 5.670 toplam izleyici ortalamasını elde etmiş durumda.

'Man with a Plan' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin