Bu sezon televizyona veda eden diziler

Bu sezon hangi dizilere veda edeceğimiz belli oldu.

Berfu Özlen
23 Kasım 2016 - 15:43
İptal - Onay

Her güzel şeyin bir sonu vardır. Malesef bu diziler için de geçerli. Kimi seneler süren, kimi ilk sezonunda biten dizileri derledik

Grimm

NBC dizisi Grimm, Dracula ve Constantine gibi benzerlerinin aksine uzunca sayılabilecek bir süre ekranlarda kalmıştı. Ancak dizinin düşmeye başlayan reytingleri sonunu getirdi. 2017 Grimm için final sezonu olacak.

Black Sails

Black Sails Starz'da yayınlanan ve korsan teması işleyen başarılı bir yapımdı. Birçok Emmy ödülüne sahip dizi için sona yaklaşıldı. Son sezonun birinci bölümü Ocak ortası gibi yayınlanacak.

Pretty Little Liars

Final yapacağı açıklandığında epey tepki alan Pretty Little Liars hali hazırda son sezonunun yarısını bitirdi. Eğer dizinin fanıysanız üzülmeyin, son bölümlerin Nisan gibi planlandığı düşünülürse daha önünüzde dizi keyfi ile dolu uzun bir kış var.

Bones

12 sezon gibi uzun bir zamandır yayında olan Bones miadını doldurdu da geçiyor bile. Geçen sezonda final yapması planlanan dizi yapımcı şirket tarafından konuların toparlanabilmesi için bir sezon daha uzatılmıştı. Dizi 3 Ocak'ta final sezonuna start verecek.

Bloodline

Netflix göreceli olarak yeni bir platform olsa da şimdiden dizi iptallerine başlamış görünüyor. Bloodline da sonlandırılması planlanan Netflix dizilerinden bir tanesi. Her ne kadar çok sevilmiş olsa da dizi malesef son sezonu ile ekranlara gelecek. 

Girls

Girls sevenleri olduğu gibi ateşli bir şekilde nefret edenlerinin de olduğu bir HBO dizisi. Başarılı bir 5 sezon geçiren Girls 12 Şubat'ta son sezonuna start verecek.

Hand of God

Netflix orjinal yapımlarının aksine Amazon yapımları pek başarılı olmayabiliyor. İkinci bir sezon ile kesin final yapacak dizinin henüz yayın tarihi net değil.

Bates Motel

Bates Motel üçüncü sezonunun sonunda iki yeni sezon için yenileme almıştı. Ama o yenilemenin sonu buraya kadarmış. Dizi verdiği aradan sonra Mart ayında final sezonu ile ekranlara dönüş yapacak. 

The Vampire Diaries

Nina Dobrev'in ayrılmasının ardından bocalayan dizi son sezonu ile ekranlara gelecek. Yedi sezondur süren dizinin önce reytingleri düşmeye başlamış sonra da yayın günü değişmişti. Final sezonunun yeni bölümleri Cuma günleri yayınlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin