Snowpiercer filminin TV adaptasyonu geliyor

2014 Kore yapımı bilim-kurgu aksiyon filmi Snowpiercer'ın TV adaptasyonu için pilot bölüm TNT'ye sunuldu.

Berfu Özlen
23 Kasım 2016 - 11:59
İptal - Onay

Ödüllü film Snowpiercer apokaliptik bir buz devrinde hayatta kalmak için tasarlanmış yüksek hızlı trende geçiyor. Film ayrıcalıklı kesim lüks şartlarda yaşarken, trenin en arkasında açlık çeken grubun isyanını anlatıyor. Başrollerinde Chris Evans, Tilda Swinton ve John Hurt'ün oynadığı film beyaz perdede çok başarılı olmuştu.

Dizi adaptasyonu da aynı şekilde film konusunu işliyor olacak ve yönetmen filmin yönetmeni Bong Joon-ho olacak. Dizinin senaristi Josh Freidman proje ile ilgili çok heyecanlı olduğunu, ve dizinin büyük bir trende geçeceği için çok ilgi çekici olacağını düşündüğünü belirtti.

Film versiyonu en büyük bütçeli Kore filmi olan yapımın dizisi için de hiçbir masraftan kaçınılmayacak.

Şimdilik yapımın kısmi onay aldığını söyleyebiliriz. 

Bilim kurgu hayranlarını tatmin edecek bir yapım olacağını düşündüğümüz dizinin güncel haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin