John Wick'in Charon'u Lance Reddick hayatını kaybetti!

Rol aldığı sayısız film ve diziyle tanınan, John Wick film serisindeki rolüyle adından çokça söz ettiren ABD’li usta oyuncu Lance Reddick 60 yaşında hayatını kaybetti. Peki Lance Reddick neden yaşamını yitirdi? Lance Reddick hasta mıydı? Lance Reddick'in sağlık durumu nasıldı? Lance Reddick kimdir? Hangi yapımlarda yer almıştı?

Volkan Usta
18 Mart 2023 - 12:19
Viral

"The Wire", "Fringe" ve "Bosch" gibi büyük dizilerde ve "John Wick" serisi gibi filmlerde rol alan Lance Reddick'in 60 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Lance Reddick Neden Öldü? John Wick Yıldızı Lance Reddick Kimdir, Hangi  Yapımlarda Rol Aldı?

60 yaşında hayatını kaybeden Lance Reddick, The Wire dizisindeki Cedric Daniels ve Fringe dizisindeki Philip Broyles karakterleriyle tüm dünya tarafından tanınmıştı. Reddick, John Wick serisinde de ilk filmden beri önemli rollerden birini canlandırıyordu.

Usta aktörün menajeri Mia Hansen tarafından yayınlanan açıklamaya göre Reddick dün, Los Angeles'ın Studio City bölgesindeki evinde saat 9:30'da ölü bulundu. Lance Reddick’in doğal sebeplerden öldüğü açıklanırken ölümüyle ilgili başka bir detay paylaşılmadı.

23-03/18/641547e04e3fe02350653bb5.jpg

ÖLMEDEN ÖNCE KÖPEKLERİYLE PAYLAŞIM YAPMIŞTI!

Uzun boylu, traşlı kafası, heybetli görüntüsü ve etkileyici sesiyle otorite figürlerini büyük bir başarıyla canlandıran Lance Reddick, son filmi John Wick 4 vizyona girmeden günler önce ölerek hayranlarını yasa boğdu. Reddick’in filmin önceki gün yapılan galasına da katılmamış olması dikkat çekti.

Reddick, 2011'de evlendiği karısı Stephanie Reddick ve iki çocuğuyla birlikte yaşıyordu. Usta aktör hayatını kaybetmeden sadece bir gün önce Instagram hesabından çok sevdiği dört köpeğiyle birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşmıştı.

23-03/18/lance_reddick_by_gage_skidmore.jpg

LANCE REDDİCK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA VEFAT ETTİ?

Amerikalı tiyatro, film ve televizyon oyuncusu. The Wire dizisindeki Cedric Daniels ve Fringe dizisindeki Philip Broyles karakterleri ile ünlenmiştir. Oz dizisinde Dedektif Johnny Basil'i, Lost dizisinin dördüncü ve beşinci sezonlarında ve Law & Order dizisinin iki bölümünde rol almıştır. 2003 yılında çekilen Jay-Z/Beyoncé "'03 Bonnie & Clyde" klibinde şef polis memurunu oynamıştır.

Oz'da Dedektif Johnny Basil'i, Lost'ta Matthew Abaddon'u, John Wick serisinden Charon'u ve Godzilla vs. Kong'da Guillermin'i canlandırması ile tanınır. Video oyunlarında ise Quantum Break'te Martin Hatch'i, Horizon Zero Dawn ve Horizon Forbidden West'te Sylens'ı, Destiny ve Destiny 2 serisinde ise Commander Zavala'yı seslendirmiştir. En son Amazon Prime'da yayınlanan Bosch dizisinde Başkan Yardımcısı Irvin Irving'i oynamaktaydı. Reddick 17 Mart 2023 günü hayatını kaybetti.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin