Jonathan Rhys Meyers ICM Partners bünyesine katıldı!

Ünlü aktör Jonathan Rhys Meyers, ICM Partners ile anlaştı.

Volkan Küçükel
31 Mart 2018 - 15:36
Gündem

Kariyeri boyunca İngiltere kralı, rock'n roll kralı gibi çeşitli rollerde izlediğimiz ünlü aktör Jonathan Rhys Meyers, kendisini temsil etmek üzere ICM Partners ile anlaştı.

1977 Dublin, İrlanda doğumlu Meyers kariyerinde ilk olarak 1998 yapımı Todd Haynes filmi Velvet Goldmine ile dikkat çekti. Bu filmdeki rolü kendisine London Film Critics Circle Ödülü getirdi.

Gurdinder Chadha'nın 2002 yapımı Bend It Like Beckham filmiyle yıldızını iyice parlatan aktör bu işinin ardından sinema ve televizyonda çeşitli rollerle karşımıza çıkmaya devam etti.

18-04/01/meyers-vikings.jpg

Meyers'in diğer dikkat çekici çalışmaları arasında Altın Küre ödülü kazandığı CBS mini dizisi Elvis'deki Elvis Presley rolü, J.J. Abrams'ın 2006 yapımı Mission Impossible III'teki Declan Gormley rolü ve Altn Küre Ödülleri'nde kendisine iki kez en iyi erkek oyuncu kategorisinde adaylık kazandıran Showtime dizisi The Tudors'taki Kral Henry VIII rolleri bulunuyor.

Oyuncuyu son olarak History Channel'ın tarihi dizisi Vikings'te ve Harald Zwart'ın savaş filmi Den 12. mann'de izledik.

Meyers şu sıralar aksiyon-gerilim türündeki bağımsız film Wake Up'ın çekimleri ile meşgul.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin