Bless This Mess kadrosuna Ed Begley Jr. da katıldı!

Tecrübeli aktör Ed Begley Jr., Fox'un deneme bölümü siparişi verdiği komedi dizisi Bless This Mess'in oyuncu kadrosuna katıldı.

Volkan Küçükel
31 Mart 2018 - 15:16
Gündem

New Girl yaratıcısı Liz Meriwether'in arkasında olduğu, aktris/film yapımcısı Lake Bell'in ortak yazar ve yönetmenlik dışında oyuncu kadrosunda da yer aldığı Fox'un "Bless This Mess" isimli komedi türündeki deneme bölümü siparişinin oyuncu kadrosu şekilleniyor.

Geçtiğimiz haftalarda Dax Shepard'ı kadrosuna katan diziye bir takviye daha geldi: Ed Begley Jr.

18-04/01/ed-begley-jr.jpg

"BLESS THIS MESS" DİZİSİNİN KOMİK HİKAYESİ

Meriwether ve Bell ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi; kadın karakteri Bell'in canlandıracağı yeni evli bir çift üzerine odaklanıyor.

New York'taki monoton ve tatmin edicilikten uzak yaşamlarını bırakan Rio (Bell) ve Mike (Shepard) isimlerindeki çift, daha basit bir hayat sürmek amacıyla Nebraska'ya taşınır. Ancak burada işler planladıkları gibi yürümeyecektir!

BEGLEY'İN ROLÜNÜN DETAYLARI

Begley dizide Mike'ıN çocukluğunu iyi bilen ve Rio ile Mike'ın yaşadığı çiftlikte hayatını sürdüren güçlü ve sessiz bir tip Rudy karakterine hayat verecek.

St. Elsewhere dizisiyle altı kez Emmy adaylığı kazanan tecrbeli aktör yakın geçmişte Future Man'in ilk sezonunda yer aldı. Aktörü geçtiğimiz haftalarda Portlandia dizisinde konuk oyuncu olarak da izledik.

Meriwether ve Bell ikilisi, New Girl yürütücü yapımcısı ve Meriwether'in iş ortaklarından Katherine Pope, Shepard ve Erin O'Malley ile birlikte dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda bulunuyorlar.

Bless This Mess'in çekimlerine Bell'in takvimine uyum sağlaması için Haziran ayında başlanabilecek. Dolayısıyla proje resmi dizi onayını alırsa 2019'dan önce ekranlarda olmayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin