Shakespeare eserleri bu kez kadın bakış açısıyla ekranlara dizi olarak uyarlanıyor!

İlk sezonu 10 bölümden oluşacak yeni dizi projesinde Shakespeare'in eserleri günümüz modern toplumuna uyarlanacak.

Volkan Küçükel
31 Mart 2018 - 14:18
Gündem

Margot Robbie'nin LuckyChap Entertainment (I, Tonya) yapım şirketi, Avustralya merkezli yapım şirketi Hoodlum (Secrets & Lies) ve ABC Studios International ortaklığında yeni bir dizi geliyor.

SHAKESPEARE YENİ BİR DİZİYE DAHA İLHAM VERECEK!

Ünlü İngiliz şair, oyun yazarı ve oyuncu Shakespeare'ın çalışmalarını kadın bakış açısıyla ele alacak dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacak.

18-04/01/margot-ve-shakespare-1522581117.jpg

Senaryo geliştirme aşaması devam etmekte olan dizinin çekimleri Avustralya'da gerçekleştirilecek. Çekimlere oyuncu kadrosunun tamamlanmasıyla birlikte bu sene içinde başlanması planlanıyor.

DİZİNİN HİKAYESİ NE?

Henüz ismi netleşmeyen ve yaratıcı mutfağı kadınlardan oluşacak dizinin her bir bölümünün hikayesi birbirinden bağımsız olacak.

Shakespeare'in şöhretli, topluma mal olmuş çalışmaları güncel yorumlar katılarak günümüzün modern, küresel toplumuna uyarlanacak.

18-04/01/margot-robbie-1522581123.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Hoodlum ve ABC Studios International arasında gerçekleşen anlaşmanın bir parçası olarak ortaya çıkan dizi projesinin yürütücü yapımcı kadrosunda LuckyChap'tan Robbie ve Brett Hedblom, Hoodlum'dan Tracey Robertson ve Nathan Mayfield, ABC Studios International'dan Keli Lee ile ABC Australia'dan Sally Rilet yer alıyorlar.

ABC Studios International, Hoodlum ve ABC üçlüsü geçmiş dönemde suç türündeki dizi Harrow'da yine ortaklık yapmışlardı.

Dizinin Avustralya dışındaki ululararası dağıtımını Disney Media Distribution üstlenecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin