One Day at a Time 3. sezon onayını aldı!

Netflix komedisi One Day at a Time için resmi 3. sezon onayı çıktı.

Volkan Küçükel
31 Mart 2018 - 12:05
Gündem

1975-1984 yılları arasında ekranlara gelen aynı isimli diziden uyarlanan Netflix komedisi "One Day at a Time" yola devam ediyor!

ONE DAY AT A TIME 3. SEZON GELİYOR!

Online yayın platformu, ilgi gören dizisine resmi 3. sezon onayını verdi.

Sony Pictures TV'nin Netflix için yapımcılığını üstlendiği dizinin yeni sezonu 13 bölümden oluşurken, bölümler 2019 senesi içinde Netflix aboneleriyle buluşacak.

18-03/31/one-day-at-a-time-3-sezon-onayi.png

Yakın zamanda bekar kalmış bir annenin, ergen kızını ve oğlunu eski kafalı annesinin yardımıyla büyütmesi ekseninde gelişen komik olayları konu edinen klasik dizinin yeni versiyonunun ilk sezon bölümleri 06 Ocak 2017, ikinci sezon bölümleri ise 26 Ocak 2018 tarihinde Netflix izleyicilerine sunulmuştu.

Yeni sezonda Justina Machado, Rita Moreno, Todd Grinnell, Stephen Toblowsky, Isabella Gomez ve Marcel Ruiz gibi isimleri izlemeye devam edeceğiz.

Ortak yaratıcı ve showrunner'lar Gloria Calderon Kellett (How I Met Your Mother) ve Mike Royce (Everybody Loves Raymond) ile birlikte Norman Lear, Michael Garcia ile Brent Miller dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

"One Day at a Time" 3. sezon duyuru videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin