SEAL Team beklenen 2. sezon onayını kaptı!

CBS'in çok izlenen draması SEAL Team 2. sezon onayını aldı.

Volkan Küçükel
31 Mart 2018 - 11:52
Gündem

CBS'in yeni sezon dizilerinden "SEAL Team" için beklenen karar çıktı ve dizi resmi olarak 2. sezon onayını aldı.

SEAL TEAM YOLUNA EMİN ADIMLARLA DEVAM EDİYOR!

10.23 milyon izleyici ortalamasıyla CBS'in şu sıralar en çok izlenen draması olma unvanını ele geçiren SEAL Team'in yeni sezon bölüm sayısı ya da sezonun ne zaman başlayacağı konusunda şimdilik bir bilgi verilmedi.

Ekran macerasına güçlü bir giriş yapan ve kanal yönetimini güldüren dizi, kısa sürede tam sezon onayı alarak ilk sezon bölüm sayısını 13'ten 22'ye yükseltmişti.

18-03/31/seal-team-cbs.png

"SEAL TEAM" KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Senaryosunu Ben Cavell'ın kaleme aldığı SEAL Team'ın hikayesi; ABD Donanması'nın özel kuvvetleri Navy SEALs'ın çok tehlikeli ve yüksek önem düzeyine sahip görevlerde bulunan seçkin bir birimine, bu birimin üyelerinin mesleki ve kişisel yaşamlarına odaklanıyor.

David Boreanaz, Max Thieriot, Neil Brown Jr., A.J. Buckley, Toni Trucks ve Jessica Paré'in oyuncu kadrosunda bulunduğu dizide Benjamin Cavell, Ed Redlich, Christopher Chulack, Sarah Timberman ve Carl Beverly yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

CBS Television Studios yapımcılığındaki dizi, Çarşamba akşamları CBS izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

"SEAL Team" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin