Jurassic World Kretase Kampı 2. sezonda her şey tehlikede!

Jurassic World Camp Cretaceous 2. sezon Netflix'te başladı! Yeni sezon detayları...

Adapte ol, hayatta kal! Jurassic World Camp Cretaceous'un yeni bölümlerinde her şey tehlike altında!

JURASSIC WORLD KRETASE KAMPI 2. SEZONUYLA DÖNDÜ!

Altı kampçının, Nublar Adası'nın harikalarını ve sırlarını ortaya çıkarırken heyecan verici bir maceraya sürüklenmelerini konu edinen animasyon dizisi "Jurassic World Kretase Kampı (Jurassic World Camp Cretaceous)" kısa bir aranın ardından 2. sezonuyla döndü.

22 Ocak 2021 Cuma günü Netflix'e eklenen 2. sezonun bölüm sayısı, ilk sezonki gibi 8.

Yeni sezon hikayesinde; adada mahsur kalan kampçılar kurtuluş umutlarını kaybetse de adaya gelen küçük bir turist grubu onları tekrar ümitlendirir. Ancak aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir.

Zaazst

24'er dakikalık yeni sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Bir Umut İşareti"
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Sakinleşme Sanatı"
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Su Çukuru"
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Kurtuluş"
- 2. Sezon 5. Bölüm: "Cesur"
- 2. Sezon 6. Bölüm: "Yanlış Yol"
- 2. Sezon 7. Bölüm: "İlk Adım"
- 2. Sezon 8. Bölüm: "Kaos Teorisi"

Sezonun açılış bölümünde; adada mahsur kalan ve Ben'i kaybetmiş olmalarını atlatmaya çalışan ekip, kurtarılmak için son çare olarak yardım sinyali gönderir.

Sinema dünyasının popüler serisinin evreninde geçen aile dostu animasyon dizisinin dinamik ve genç seslendirme ekibinin kadrosunda Paul-Mikél Williams (Darius Bowman), Jenna Ortega (Brooklynn), Sean Giambrone (Ben Pincus), Kausar Mohammed (Yasmina "Yaz" Fadoula), Ryan Potter (Kenji Kon), Raini Rodriguez (Sammy Gutierrez), Stephanie Beatriz (Tiff), Angus Sampson (Hap), Bradley Whitford (Mitch), Glen Powell (Dave), Jameela Jamil (Roxie) gibi isimler yer alıyor.

NTJITH

Universal Pictures, DreamWorks Animation Television & Amblin Television ortak yapımcılığında hazırlanan animasyon dizisinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Scott Kreamer, Lane Lueras, Steven Spielberg, Frank Marshall ve Colin Trevorrow'dan oluşuyor.

"Jurassic World Kretase Kampı" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin