Kaan Urgancıoğlu: "O sahne sonrası arabada ağladık"

Yargı dizisinin Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu katıldığı programda duygusal anlar yaşadıkları sahneden bahsetti. Urgancıoğlu'nu ağlatan sahne hangisiydi? Kaan Urgancıoğlu kimdir, nereli?

Berfin Sengil
25 Mart 2024 - 14:45
Magazin

Kanal D'de Asiye Acar'ın programına konuk olan Kaan Urgancıoğlu, Yargı dizisindeki duygusal anlarını anlattı.

Arabada Ağlamışlar

Defne karakterinin kaybolduğu bölümde çok zorlandıklarını söyleyen Kaan Urgancıoğlu, “Sahne bizi çok etkiledi. Kaydı kestikten sonra Pınar (Deniz) ve Uğur (Aslan) ile birlikte arabaya oturduk, ağlamaya başladık” ifadelerini kullandı.

İLGİLİ İÇERİK

'İçimden Ilgaz Çıkıyor'

Kaan Urgancıoğlu, Bazen normal hayatımda bir şey söyleyeceğim zaman içimden Ilgaz çıkıyormuş gibi hissediyorum. Birine bir şey anlatmak istediğimde çok net ve ne istediğini bilen biriyim. Bunun Ilgaz’dan bana geldiğini hissediyorum” diye konuştu.

'Zaman Kavramını Kaybediyorum'

Yakın zamanda oğlu Ardıç'ı kucağına alan Kaan Urgancıoğlu, “Baba olmak nasıl bir his?” sorusunu şöyle yanıtladı:

Tarifi zor. Bir yere de geç kalabiliyorum ona bakarken. Çünkü zaman kavramını kaybediyorum. Sakin bir çocuk. Eşim Burcu’ya yardım etmeye çalışıyorum, yardımcımız ise yok.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin