Kadere Karşı dizisinin Doğa’sı Gökçem Çoban kimdir?

TV8’in yeni günlük dizisi Kadere Karşı senaryosu kadar oyuncularıyla da dikkat çekiyor! Kadere Karşı dizisi Doğa kimdir? Gökçem Çoban kimdir? Kaç yaşında? Kadere Karşı dizisi konusu nedir? Kadere Karşı dizisi oyuncuları kimler? Kadere Karşı dizisi 4. Bölümde neler olacak? Gökçem Çoban dizisi 4. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Nur Erkul kimdir?

Volkan Usta
09 Kasım 2022 - 15:53
Kültür Sanat

TV8’in günlük dizisi Kadere Karşı oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekiyor!

Acun Medya imzalı Kadere Karşı dizisi oyuncularını sizler için hazırladık!

Kadere Karşı dizisinin Doğa’sı Gökçem Çoban kimdir? Doğa karakterini yakından tanıyalım!

Kadere Karşı dizisinde 2 yaşındayken Sultan’ın kaybolan kızıdır. Gazel (Emine Ün) onu bulmuş ve evlat edinmiştir. Gerçek adı Melek Olan Doğa yıllar sonra gerçek ailesi ile de karşılaşacaktır.

22-11/09/gokcem-coban4-1667998473.jpg

Gökçem Çoban kimdir? Gökçem Çoban nereli? Kaç yaşında?

Gökçem Çoban oyuncu ve tiyatrocu. İlk dizi oyunculuk deneyimini Tv8 ekranlarında yayınlanan Kadere Karşı isimli dizi ile gerçekleştirmiştir.

Güzel oyuncu daha önce yönetmenliğini Mehmet Sağlam’ın üstlendiği Ecinni 3: Issız Çığlık isimli korku, gerilim türünde sinema filminde rol almıştır. Eğitimini İzmir Demokrasi Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin