Kadere Karşı dizisinin Gönül’ü Gözde Mukavelat kimdir?

TV8’in yeni günlük dizisi Kadere Karşı senaryosu kadar oyuncularıyla da dikkat çekiyor! Kadere Karşı dizisi Gönül kimdir? Gözde Mukavelat kimdir? Kaç yaşında? Kadere Karşı dizisi konusu nedir? Kadere Karşı dizisi oyuncuları kimler? Kadere Karşı dizisi 2. Bölümde neler olacak? Kadere Karşı 3. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Hakan Eratik kimdir?

Volkan Usta
08 Kasım 2022 - 15:21
Kültür Sanat

TV8’in yeni günlük dizisi Kadere Karşı oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekiyor!

Acun Medya imzalı Kadere Karşı dizisi oyuncularını sizler için hazırladık!

22-11/08/gozdemuk.jpg

Gözde Mukavelat kimdir? Gözde Mukavelat nereli? Kaç yaşında?

Güzel oyuncu 9 Eylül 1977 tarihinde Kocaeli İzmit’te doğmuştur.1977 tarihli doğuma sahip olsa da pek yaşını göstermeyen ünlülerimizdendir. Dans konusunda eğitim almış aynı zamanda hem diziler hem de reklamlarda oynamıştır.

2007 tarihinde Fox TV ekranlarında yayınlanan Arka Sıradakiler isimli diziyle kendini göstermiştir. Arka Sıradakiler isimli dizide Büşra karakterini oynamıştır. Büşra Lise öğrencisi bir kız olarak rol almıştır. Bu diziden önce ve sonrasında birçok dizide oynadığı halde en cok kendini gösterdiği dizi bu olmuştur.2013 tarihinde ise Küçük Gelin İsimli dizide başrol oyuncusu olmuş fakat sonra diziden ayrılmıştır. Bu dizide de önemli rol ile Öğretmen Meleği canlandırmıştır.

2015 tarihinde Filinta dizisi ile tekrar ekranların karşısına çıkmış bu dizide Melek karakterini canlandırmıştır. Ünlü Oyuncu son olarak kısa süre önce Acil Aşk Aranıyor dizisi Özge karakteri ile diziye dahil olmuştur.

Rol Aldığu Yapımlar:

– 2004 – Avrupa Yakası – (Ela)

– 2006 – Yalancı Yarim – (Berrak Hemşire)

– 2006 – Doktorlar – (Deniz Deren)

– 2007 – Arka Sıradakiler (Büşra)

– 2009 – Unutulmaz (Nisa)

– 2009 – Çılgın Kanal

– 2013 – Küçük Gelin

– 2015 – Filinta (Melek)

– 2015 – Acil Aşk Aranıyor (Özge)

– 2017 – Kizlarım İçin

- 2022 - Kadere Karşı (Gönül)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin