Kadın 51. son bölümde neler oldu? Pırıl'ın intiharı herkesi şaşırttı..

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın geçtiğimiz akşam 51. bölümüyle ekranlardaydı. Başarılı dizi Kadın'ın son bölümünde neler olduğunu sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
27 Şubat 2019 - 10:28
Yeni Bölüm

Başrollerinde Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk ve Feyyaz Duman'ın rol aldığı, Fox ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Kadın, geçtiğimiz akşam 51. bölümüyle yine ekranlardaydı. Sevilen dizi Kadın'ın son bölümü yine heyecanıyla izleyenleri sardı.

Kadın dizisi son bölümde neler oldu?

19-02/27/kadin-51.png

Bahar'ın isteği üzerine Bahar ve çocukları almaya gelen Arif'i ve o anı gören Sarp’a yakalanan Bahar ne yapacağını bilemedi. Artık Sarp ve Pırıl ile o evde kalmak istemese de Sarp ve Arif’in kavgasından sonra olayın iyice büyümesini önlemek için eve geri dönmek zorunda kaldı. Sarp ise Bahar’ın Arif ile kaçmaya çalıştığını gördükten sonra iyice deliye döndü.

19-02/27/piril.png

Pırıl da bu olanlardan son derece rahatsızdır. Yıllardır birlikte olduğu ve kendisinden 2 çocuk sahibi olduğu Sarp'ın Bahar'a aşık olduğunu gören Pırıl, bu son hamle ile aşkını adeta haykıran ve kendisini tamamen hiçe sayan Sarp'a oldukça kırgın ve mutsuzdur. Kendisinden özür dileyen Sarp'a "Ne için? Beni unuttuğun için mi yoksa Bahar'a olan aşkını avaz avaz bağırdığın için mi?" diye soruyor. 

Bahar ve Sarp yüzleşiyor!

19-02/27/sarbah.png

Bahar ve Sarp görüşmedikleri yıllar boyunca neler yaşadıklarını birbirlerine anlattılar. Sarp, Şirin ile nasıl tanıştığını, neler olduğunu tek tek anlattı. Sarp'ı yıllar önce vapurda tacizle suçlayan ve denize düşmesine neden olan kişinin Şirin olduğunu öğrenince Bahar gözyaşlarına hakim olamadı. 

Pırıl ile nasıl tanıştığını, neler yaşadığını anlatan Sarp tüm hayatını Bahar'a anlattı. Pırıl ise o sırada gizlice onları dinliyordu. 

19-02/27/pr.png

Pırıl'a hiçbir zaman aşık olmadığını ve aralarında sadece dostluk olduğunu ve çocukların da sarhoş oldukları bir anda olduğunu söyleyen Sarp'ı duyan Pırıl da bu acıyla bulduğu tüm ilaçları içerek intihar etmeye kalkıştı. Arif'in kim olduğunu sorgulayan ve Bahar'ın sevgilisi olduğunu düşünen Sarp, Bahar'dan "sevgilim değil" sözlerini duysa da "Sevgilim değil dedim. Onu sevmiyorum demedim" cevabı ile yıkıma uğradı.

İlaçların içildiğini fark eden Bahar, Pırıl'ın ne yaptığını anladı ve onun hayatını kurtardı. Bu durumu evdeki yardımcının Pırıl'ın babasına gizlice haber vermesi ile, Pırıl'ın babası kızını ve torunlarını almak üzere yola çıktı. Pırıl'ın da haberi olmadan yapılan bu girişime tamam diyerek gitmek istemesi, Pırıl'ın artık vazgeçtiğini göstermiş oldu. 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin