Kalk Gidelim Nehir'in babası Ali Demir kimdir?

Kalk Gidelim dizisinde Ali Demir karakterini canlandıran oyuncu Sinan Albayrak kimdir?

Nurşah
27 Şubat 2019 - 10:28
Yeni Bölüm

Kalk Gidelim dizisininde Nehir'in babası Ali Demir karakterini canlandıran oyuncu Sinan Albayrak kimdir? Kaç yaşında ve hakkında merak edilenler... 

19-03/01/sinan-albayrak-kalk-gidelim-dizisinde.jpg

Sinan Albayrak kimdir?

Sinan Albayrak 1973 senesinde Almanya Hessen eyaletine bağlı Hanau kentinde dünyaya gelen oyuncu an itibarıyla 46 yaşındadır. Gazeteci, yazar ve aktivist Hakan Albayrak ile kardeştir. Mavi Marmara gemisi ile yola çıkan aktivistlerin arasında yer almıştır.

19-03/01/sinan-albayrak-kalk-gidelim.jpg

1960 senesinde babasının işçi olarak Almanya’ya gitmesi nedeniyle Almanya’da doğan Sinan Albayrak İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur ve Yıldız Kenter’den ders almıştır.

19-03/01/sinan-albayrak-kimdir.jpg

Ferhunde Hanımlar, Kara Melek, Yılan Hikayesi, Parmaklıklar Ardında usta oyuncunun rol aldığı pek çok dizi arasındadır... Sinan Albayrak'ın son dizi projesi ise TRT 1 ekranlarının sevilen aile komedisi Kalk Gidelim'dir...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin