Kadın Cem (Hakan Kurtaş) kimdir? yaşı, dizileri..

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın'a yeni bir oyuncu daha dahil oldu.


04 Kasım 2019 - 15:21
Yeni Bölüm

Kadrosunda birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren ve başrollünü birçok zorluğa tek başına göğüs gören vefakar ve cefakar ama son derece güçlü bir kadın olan Bahar Çeşmeli karakteri ile Özge Özpirinççi'nin üstlendiği Kadın dizisinde sular durulmuyor. Kadın dizisi Cem kimdir? Gerçek adı, dizileri, yaşı... İşte tüm merak edilenler.

Kadın Cem kimdir?

Cem, Berşan'ın patronudur. Aynı zamanda Ceyda ve Bahar'a yemek işi için onay verir. Ancak Bahar mafyatik bir tip olan Cem'den uzak olmak isteyecektir. İşin kötü yanı ise Cem'in Bahar'a olan ilgisidir.. 

Kadın dizisinde Cem karakterini Hakan Kurtaş canlandırmaktadır. 

Hakan Kurtaş kimdir?

Tiyatro'ya orta okulda ilgi duymaya başlayan Kurtaş, lisede bu işi yapmaya karar verir. 2010 yılında DOT Tiyatrosunun Punk Rock oyununda yer alır. Daha sonra atv de yayınlanan Ezel (dizi) dizisinin final bölümünde,  2011-2012 yıllarında TMC yapım tarafından Kanal D hazırlanan ve daha sonra Star tv ye transfer olan Bir Çocuk Sevdim (dizi) dizisinde, 2012 yılında Başrolünü Hatice Aslan ile paylaştığı Vücut filminde başından trajik olaylar geçen "İzzet Gündoğdu" karakterini canlandırmıştır. Yine 2012 yılında DOT tiyatrosunun Murat Daltaban yönetmenliğindeki oyunu Beautiful Burnout/Süpernova da bir boksörü canlandırmıştır.Rolüne hazırlanmak için uzun süre boks eğitimi almıştır. En son Esme Madra yönetmenliğindeki Meşakkat ve Karısı kısa filminde oynamıştır, bu film Akbank 9.Kısa Film Festivalinde 'Kurmaca Kısa Filmler' kategorisinde yarışmıştır.

2013 yılında Arkadaşları Ulaş Tuna Astepe ve Cem Tunçer ile birlikte Bir Aralık adlı bi müzik grubu kurmuşlardır.Kurtaş bu müzik grubunda hem söz yazıp beste yapıyor, hem de gitar çalıp şarkı söylüyor. Şarkılarını da internet üzerinden yayınlamışlardır. Lise hayatını Bursa Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra,Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin