Kadın dizisi final yaptı! Son bölümde neler oldu?

Fox'un sevilen dizisi Kadın final yaparak ekranlara veda etti.

Merve Mutlu
05 Şubat 2020 - 15:06
Gündem

Başrolünde Bahar Çeşmeli karakteri ile Özge Özpirinççi'nin yer aldığı, Feyyaz Duman, Şerif Erol, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar gibi isimlerin de kadroda bir araya geldiği Kadın dizisi geçtiğimiz akşam 81. bölüm ile final yaptı.

20-02/05/z-p.png

Woman dizisinden uyarlanarak Fox ekranlarında izleyici karşısına çıkan sevilen dizi Kadın'ın final yapması dizinin hayranlarını üzerken, sosyal medyada da ArBah ve CeyRa fanları diziden bahsetti. 81. bölüm ile ekranlara veda eden dizinin finalinde neler olduğunu sizler için özetliyoruz. 

Kadın 81. final bölümünde neler oldu?

20-02/05/kadin-final-1580903884.jpg

Sevilen oyunculardan oluşan kadrosu ve dram türündeki başarılı hikayesi ile ilk günden beri oldukça beğenilen Kadın dizisinin geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümünde heyecan, mutluluk ve gözyaşı iç içeydi. Fazilet hanımın kaleme aldığı ve Bahar'ın kitabı olduğunu söylediği Bahar'ın hayatını anlatan kitap büyük bir başarı elde etti ve filminin çekilmesi için teklif aldı. Raif Ceyda'ya evlenme teklifi ederken, kız istemede büyük bir sürpriz yaşandı ve Bahar da Arif'e istendi. Şirin akıl hastanesinde sinir krizleri geçirirken Ceyda Raif'le, Bahar da Arif ile evlendi ve dizi mutlu sonla bitti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin