Tolga Sarıtaş Çukur dizisine katılacak mı?

Başarılı oyuncu Çukur dizisine dahil olacak mı?

Merve Mutlu
05 Şubat 2020 - 16:36
Gündem

Show TV ekranlarının sevilen dizi projesi Çukur; Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin başrolde olduğu sahneleri ile yayın hayatına devam ederken, Tolga Sarıtaş'ın da diziye dahil olacağı haberi büyük heyecan yaratmıştı. 

20-02/05/saritas-cukur.jpg

Daha önce Güneşin Kızları, Muhteşem Yüzyıl, Benim Adım Gültepe, Söz gibi dizilerde rol alan ve en son, erken final yapan Ferhat ile Şirin dizisinde başrolde yer alan Tolga Sarıtaş'ın Çukur dizisine dahil olacağı iddiası basında kendine oldukça geniş bir yer bulmuştu. Ne dizi ne de oyuncu bu zamana kadar bu konuda net bir açıklama yapmıştı ancak yeni gelecek olan Çivi karakterini Sarıtaş'ın canlandıracağına kesin gözüyle bakılıyordu. Sarıtaş'tan beklenen açıklama nihayet geldi. 

Çukur dizisinde rol almayacağını ve haberlerin asılsız olduğunu belirten Sarıtaş, "Gerekli açıklamayı sosyal medya hesaplarım üzerinden zaten yapmıştım. Öyle bir şey yok arkadaşlar, çıkan haberler doğru değil" diyerek konuya açıklık getirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin