Ray Donovan 8. sezon olacak mı? Showtime kararını duyurdu!

Yedi sezonu geride bırakan Ray Donovan'ın 8. ve final sezonunun olup olmayacağı bir süredir merak ediliyordu. Showtime konu ile ilgili açıklamasını yaptı ve Ray Donovan'ı resmen sonlandırdı!

Showtime'un uzun soluklu dizisi "Ray Donovan"ın final sezonunu bekleyenlere kötü bir haberimiz var! Yayıncı kanal, Liev Schreiber'ın başrolünde yer aldığı diziye final sezonu onayını vermedi.

RAY DONOVAN İPTAL EDİLDİ!

19 Ocak'ta sonlanan yedinci sezonun daha önceden final sezonu olarak duyurulmaması nedeniyle Ray Donovan'ın iptali biraz sürpriz oldu diyebiliriz. Böylelikle "You'll Never Walk Alone" isimli bölüm aynı zamanda dizinin final bölümü oldu.

Showtime kanalından dizinin bitişi hakkında yapılan açıklama şu şekilde: "Yedi inanılmaz sezonun ardından Ray Donovan, Showtime'daki yayınının sonuna geldi. Dizinin böylesine güçlü bir izleyici ilgisi ve saygınlıkla sonlanmasından dolayı gururluyuz. Kendini işine adamış çalışmalarından dolayı Liev Schreiber, Jon Voight, dizi sorumlusu David Hollander, tüm oyuncu kadrosu, geçmiş ve şimdiki dönemde görev yapmış tüm ekibe en içten teşekkürlerimizle..."

20-02/05/liev_schreiber_instagram.jpg

Geçtiğimiz ay gerçekleşen Televizyon Eleştirmenleri Basın Turu'nda konuşan Showtime Entertainment Eş Başkanı Gary Levine, Ray Donovan'ın artık sona yaklaştığını itiraf ederken dizinin geleceği hakkında önümüzdeki birkaç hafta içinde bir karar vereceklerini belirtmiş ancak bir yandan da diziyi en başından yedi ya da sekiz sezon olarak planladıklarını belirtip Ray Donovan'ın sekizinci ve final sezonunun olabileceğine dair açık kapı bırakmıştı.

Kanalın diğer uzun soluklu yapımlarından Shameless geçtiğimiz ay içinde 11. ve final sezonu onayını alırken; Homeland'in yaklaşmakta olan 8. sezonunun ise final sezonu olacağı önceden bilinmekte. Ray Donovan bu iki dizi kadar şanslı olamayıp final sezonu onayını alamadı.

20-02/05/ray-donovan-showtime.jpg

The Mark Gordon Company, Ann Bidderman Company, Bider Sweet Productions, David Hollander Productions ve Showtime Networks ortak yapımcılığında hazırlanan Ray Donovan yayın hayatı boyunca Emmy ve Altın Küre gibi önemli ödül organizasyonlarında çeşitli adaylıklar ve ödüller kazanmayı başardı. Hank Azaria ile Emmy'de, Jon Voight ile Altın Küre'de konuk ve yardımcı oyuncu dallarında ödüller kazanan Ray Donovan'ın başrol oyuncusu Schreiber ise Altın Küre'de beş, Emmy'de üç kez adaylık kazandı.

Ray Donovan'ın oyuncu kadrosunda Liev Schreiber, Alan Alda, Zach Grenier, Jon Voight, Dash Mihok, Eddie Marsan, Pooch Hall, Kerris Dorsey ve Graham Rogers gibi isimler yer alıyor.

"Ray Donovan" (Showtime) 7. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin