Kadın dizisi ne zaman sezon finali yapacak? Tarihi belli oldu!

Fox'un sevilen dizilerinden "Kadın ne zaman sezon finali yapacak?"sorusu cevap buldu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
24 Nisan 2019 - 11:24
Gündem

Başrollerinde Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk'un yer aldığı, kadrosunda da Feyyaz Duman, Şerif Erol, Bennu Yıldırımlar ve Seray Kaya gibi başarılı oyuncuları bir araya getiren Kadın dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı belli oldu.

19-04/24/sarp-bahar.jpg

"Kadın" ne zaman sezon finali yapıyor?

Japon dizisi Woman'dan uyarlama olan ve yapımcılığını Med Yapım ile MF Yapım’ın üstlendiği "Kadın dizisi bitecek mi?" "Sezon finali mi yapacak?" soruları cevap buldu. Öldü bildiği kocasının ardından iki çocuğu ile yaşam mücadelesi veren, ölümcül bir hastalıkla boğuşan ve onu da yenen Bahar'ın, aslında hayatta olan kocasının yeniden hayatına girmesini ve verdiği mücadeleyi anlatan Kadın dizisi, yeni sezon onayını aldı. 

Final yapmayacak, yalnızca sezon finali ile ekran macerasına ara verecek olan Kadın dizisinin sezon finali tarihi de 28 Mayıs Salı akşamı oldu. Yani sevilen dizi, 64. bölümü ile Eylül ayına kadar sürecek bir tatil yapacak ve eylülde yeniden izleyici karşısında olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin