Sıfır Bir 6. sezon 2. fragmanı yayınlandı! Yeni sezon heyecanına geri sayım başladı!

Sıfır Bir yeni sezonundan 2. fragman yayınlandı! Büyük bir merakla beklenen dizinin 6. sezonuna sayılı gün kaldı!

Nurşah
24 Nisan 2019 - 11:51
Gündem

Sıfır Bir dizisi heyecan dolu bir sezon finali bölümü ile izleyicilerine veda etti. Büyük bir heyecanla beklenen yeni sezondan 2. fragman izleyici karşısına çıkartıldı! 

Sıfır Bir 6. sezon 2. fragmanı yayınlandı!

Sıfır Bir yeni sezon heyecanına geri sayım başladı!

Sıfır Bir dizisi geçtiğimiz Ocak ayının sonunda 5. sezon bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya başlamış aradan geçen 8 bölümün ardından sezon finali yaparak izleycilerine veda etmişti. 6. sezon müjdesi de yeni bölümler yayınlanırken verilen dizinin, iki sezonunun arasında çok fazla süre olmayacağı da belirtilmişti...

19-04/24/sifir-bir-6-sezon-2-fragmani.jpg

Heyecan dolu ve kayıpların yaşandığı bir sezon finalinin ardından yeni bölümler için de nefesler tutuldu... Artık taraflar belli oldu! Gökhan'ın gerçek yüzünü öğrenen Savaş ve cephesini neler bekliyor? Hem hapishanede hem de dışarıda işler oldukça karışacak gibi görünüyor... Büyük bir hevesle beklenen Sıfır Bir 6. sezon 8 Mayıs Çarşamba akşamı blutv'de izleyici karşısında olacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin