Kadın dizisinin Berşan'ı Sahra Şaş geri dönüyor!

Fox'un sevilen dizisi Kadın'ın kadrosunda yeni gelişmeler var.

Merve Mutlu
23 Ekim 2019 - 11:21
Yeni Bölüm

Başrolünde Bahar Çeşmeli karakteri ile Özge Özpirinççi'nin yer aldığı, Japon yapımı Woman dizisinden uyarlanan Kadın dizisinin kadrosundaki hareketlilik devam ediyor. 2 oyuncunun ayrıldığı ve yeni karakterlerin dahil olduğu dizide bir de geri dönüş yaşanıyor. 

19-10/23/hatice.png

Hatice karakterini canlandıran Bennu Yıldırımlar ile Sarp karakterine hayat veren Caner Cindoruk'un ayrıldığı kadroya Fazilet Hanım karakteri ile Hümeyra, Fazilet'in oğlu Raif karakteri ile de Sinan Helvacı diziye dahil oldu. 

19-10/23/sarp.png

Yeni oyuncuların ardından bir de geri dönüş yaşandı. Dizide Berşan karakterini canlandıran Sahra Şaş, diziye geri dönüyor. Yeni bölümden itibaren dizideki yerini alacak olan oyuncunun dizide nasıl bir etki bırakacağı merak konusu oldu. 

Sahra Şaş kimdir?

19-10/23/sahra-sas.png

1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. Oyunculuk eğitimi alan Sahra Şaş; 2013 yılında rol aldığı Tatar Ramazan adlı dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.
Çoban Yıldızı, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Aşkın Dili Yok ve Adını Kalbime Yazdım dizilerinde rol almış, Fox Tv ekranlarında yayınlanan Bizim Hİkaye dizisinde ve son olarak da Kadın dizisinde rol almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin