Wilma Elles ve Mert Öcal Arka Sokaklar dizisinde!

Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisine iki yeni oyuncu katıldı.

Merve Mutlu
23 Ekim 2019 - 09:37
Yeni Bölüm

Kadrosunda birbirinden başarılı kemik kadrosu ile 14 yıldır ekran macerasına devam eden polisiye dizi Arka Sokaklar'ın kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. 

19-10/23/arka-sokkala.jpg

Yeni sezonunda kadrosunda ayrılıklar da yaşanan diziye katılan çok sayıda oyuncu oldu. Şevket Çoruk, Özgür Ozan ve Zafer Ergin'in karakterlerinin yine devam ettiği diziye 2 takviye oyuncu daha geldi. 

Wilma Elles ve Mert Öcal da Arka Sokaklar'da!

19-10/23/wilma-elles-ve-mert-ocal.jpg

Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Helga karakterini canlandırarak Türkiye'de tanınan Wilma Elles da Arka Sokaklar dizisine dahil oldu. Diğer bir oyuncu da en son İsimsizler dizisinde rol alan yakışıklı aktör Mert Öcal oldu. 

Wilma Elles kimdir?

Elles'in iki erkek ve iki kız kardeşi vardır. 10 yaşından beri okulda tiyatro oyunlarında oynadı ve oyunculuk ile dans dersleri aldı. Aynı zamanda Köln Üniversitesi'nde çalışmalar yapmıştır.
2004 yılında Köln'de Theaterschule Celan, Arturo Schauspielschule'den mezun olan Wilma Elles, 2008 yılından Türk Usulü adlı sinema filminde başrolde görev almıştır. Kanal D'nin 2010-2013 sezonundaki dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Caroline rolünde oynadı.
Wilma Elles'e, Avrupa Kalite Ödülleri'nde 2011 ve World Consumer Ödülleri'nde 2012 En İyi Kadın Oyuncu ödülü verilmiştir. Türkiye'yi çok sevdiği bilinen Wilma Elles, Türk vatandaşı olup ismine Aslı adını eklemek istemektedir. Başka kültürlere ilgisinin çok olduğunu bildiren sanatçı, Köln Üniversitesi'nde Siyaset Bölümü'nde İslâm Bilimleri'ni birincilikle bitirmiştir.

Mert Öcal kimdir?

29 Eylül 1979 tarihinde İstanbul'da doğdu. "Best Model of Turkey" seçilden sonra 2004 "Best Model of The World" yarışmasını kazandı. Daha sonra Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir ve Rüyalarda Buluşuruz gibi çeşitli dizilerde rol aldı. Yurt dışında ve yurt içinde bir çok katalog ve defilelerde görev aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin